Το γκολφ Le Fleur X Converse Chuck 70 “Blossom Almond” έχει αποκατασταθεί!

Όταν το γκολφ Le Fleur x Converse Chuck 70 “Blossom Almond” έπεσε κατά τη διάρκεια της ημέρας singles τον περασμένο μήνα, που εξαντλήθηκε λίγο σε μια στιγμή. Η πιο πρόσφατη συνεργασία από το Icon Style Tyler, ο Δημιουργός, αυτή η απελευθέρωση “Chenille” έχει τώρα αποκατασταθεί, οπότε πάρτε ένα ζευγάρι προτού να ξεπουλήσουν για άλλη μια φορά!

Με ένα καθαρό ροζ καμβά πάνω, το “Blossom αμυγδάλου” είναι το ιδανικό ζευγάρι παστέλ για την περιστροφή σας. Το φημισμένο μοτίβο λουλουδιών της μάρκας χαρίζει τη γλώσσα, ενώ η κρέμα και οι μπλε τόνοι κάνουν το δρόμο τους προς το κείμενο του Chenille “Golf Le Fleur” γύρω από τις πλευρικές πλευρές κάθε παπουτσιού. Ένα ζευγάρι από λευκά κορδόνια συνδέει το παπούτσι μαζί και για να τα στρογγυλεύσει όλα, τα συμπληρωματικά στοιχεία από καουτσούκ κάνουν το δρόμο τους προς το καπάκι και την μεσαία σόλα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ενώ μπορεί να φαίνεται κάπως επικίνδυνο να πετάξει ένα τόσο ελαφρύ ζεύγος κατά τη διάρκεια των υγρών και θυελλώδους χειμερινής περιόδου μήνες, δεν υπάρχει καμία βλάβη στην εξοικονόμηση αυτού του παπουτσιού όταν το καλοκαίρι έρχεται ξανά. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτά δεν θα επανεμφανιστούν σύντομα, οπότε αν πάντα θέλατε αυτά, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Διατίθεται τώρα από το Converse μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, χρειάζεστε το γκολφ Le Fleur X Converse Chuck 70 “Blossom Almond Blossom” καλύτερα τώρα! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να πάρετε το μέγεθός σας και για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα και απελευθερώσεις του sneaker, κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή!

Εικόνα μέσω Converse
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *