Το Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ είναι το υπέρτατο πάνινο πάνινο παπούτσι

, ενώ το Air Max 95 μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο μερικές από τις άλλες σιλουέτες της Nike, όπως το Air Max 97, είναι ακόμα ένα Η κόλαση ενός παπουτσιού και η τελευταία που παρέχει η Swoosh δεν είναι σίγουρα διαφορετική. Ονομάστηκε «σκόνη γρανίτη», αυτό είναι κυριολεκτικά το υπέρτατο πάνινο παπούτσι όλο το χρόνο!

Κατασκευασμένο από μια σειρά υλικών υψηλής ποιότητας, η «σκόνη γρανίτη» διαθέτει ξεχωριστό αποτέλεσμα κλίσης στο πάνω του. Ένα μαύρο πυθμένα υποδηλώνει ότι αυτά είναι ιδανικά για τις βρεγμένες και θυελλώδεις νύχτες χειμερινής περιόδου και μια λευκή κορυφή κάνει αυτά ένα must-cop για αυτές τις γλυκές και ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες. Το Supple Suede εγγυάται τη βέλτιστη ποσότητα ασυμφωνίας, ενώ το αναπνεύσιμο πλέγμα κάνει αυτά τα AM95s εξαιρετικά ευπροσάρμοστα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, μια μεσαία σόλα που εγχύθηκε με αέρα κάθεται κάτω για επιπλέον άνεση και απεριόριστο μαξιλάρι.

Διατίθεται τώρα στο Offspring, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για το Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Σε σχετικές ειδήσεις, η πλήρης σειρά για το πακέτο “Have a Nike Day” έχει αποκαλυφθεί!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *