Το Nike Dunk High “Varsity Purple” αποκαλύπτεται

Το Dunk High έχει ζήσει μια κόλαση μιας ζωής. Μετά από περίπου τρεις δεκαετίες κυκλοφοριών, είναι ξαφνικά να απολαμβάνετε μια απροσδόκητη αναβίωση χάρη στη δημοτικότητα της Dunk Silhouette στο σύνολό της, καθώς και το Nike Dunk High “Varsity Purple” είναι ένα από τα πιο πρόσφατα χρωματιστά που πρέπει να αποκαλυφθούν.

Κλείδωμα σε μια αισθητική της κληρονομιάς που είναι δύσκολο να αναπαραχθεί, το “Varsity Purple” λειτουργεί στην κορυφή μιας καθαρής λευκής βάσης καθώς και επικαλύπτεται από ισχυρά μοβ δερμάτινα πάνελ σε όλη την έκταση. ομαλές και απλές, οι διατρήσεις καθιστούν τη μέθοδο τους στο toebox για την παραδοσιακή εμφάνιση καθώς και την αίσθηση, ενώ ένα swoosh πυροβολεί στις πλευρικές και τις μεσαίες πλευρές του Dunk High για εκείνη την αιώνια αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν και αγάπη.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Μεταφέρετε την εστίασή σας στη μεσαία σόλα, καθώς και θα ανακαλύψετε ένα τραγανό καθαρό σύστημα που στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ, ολοκληρώνοντας αυτό που είναι πιθανότατα η καλύτερη σιλουέτα Nike της χρονιάς.

Τίποτα δεν έχει επαληθευτεί ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με τις πηγές μας, το Nike Dunk High “Varsity Purple” θα εισαγάγει στις 3 Δεκεμβρίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το χρώμα, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Nike SB Dunk Low “Court Purple” έχει αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *