Οι επίσημες εικόνες της Nike Dunk Low “Tatasase Sequoia” είναι ζωντανά

το σημερινό μοντέλο Forefront της Nike, το Dunk, εξακολουθεί να πηγαίνει τόσο ισχυρό όσο όταν εισήχθη στις μάζες το 2019. Με εκατό colourways τώρα διαθέσιμες Στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων retro και υψηλού προφίλ, το σπίτι Swoosh έχει βάλει μια ολοκαίνουργια έτοιμη χειμερινή εγκατάσταση που σίγουρα θα πρέπει να έχει καμία κατάσταση για πολλά sneakerheads. Οι επίσημες εικόνες της Nike Dunk Low “Tatasase Sequoia” είναι πλέον ζωντανά, έτσι διαβάστε για μια πιο προσεκτική ματιά.

Σε αυτό το σημείο, οι σύγχρονοι συλλέκτες παπουτσιών δεν εκπλήσσονται πλέον με τα σχέδια της σιλουέτας Nike Dunk. Το εικονίδιο του Hoops-Lifestyle του 1985 εμφανίστηκε σε διάφορα θέματα από την επιστροφή της στη σκηνή, όπως η Nike SB Dunk High “Turdunken” που τραβάει την έμπνευση από γαλοπούλες, πάπιες και κοτόπουλα, καθώς και το Pass ~ Port X Nike Sb dunk υψηλή “workboot” που γίνεται για πεζοπορία.

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Όσον αφορά την “Τζασιμότητα Sequoia”, οι εξωσυμβατικές επικαλύψεις υφασμάτων σε μια απόχρωση ελιάς / Khaki αγκαλιάζουν την εσωτερική επένδυση που παρέχει τα πόδια με ζεστή και μαλακή αίσθηση κατάλληλη για τη φροντόμενη εποχή. Η tonal μονωμένη καπιτονισμένη βάση επίσης συμμετέχει στην κατασκευή, ενισχύοντας περαιτέρω την ανθεκτικότητα. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα ζωντανό ποπ της αντίθεσης μέσω πορτοκαλί λογότυπα swoosh που συνοδεύεται από διπλές ετικέτες nike ραμμένες ακριβώς πάνω από αυτό.

Θα προσθέσετε το Nike Dunk Low “Tatasty Sequoia” στην περιστροφή σας αυτό το χειμώνα; Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στον προμηθευτή μόνος για όλες τις τελευταίες σταγόνες Nike. Σε σχετικά

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *