Η τσάντα Nike Shoebox είναι τώρα μόλις £ 20 στη Nike UK!

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τα πάνινα παπούτσια σας με στυλ, τότε μην κοιτάξετε ακόμα περισσότερο από την τσάντα Nike Shoebox. Εμπνευσμένο από το κλασικό σχεδιασμό κιβωτίων παπουτσιών του Beaverton, αυτή η εξαιρετικά φορητή επιλογή είναι ο μέγιστος σύντροφος του Sneakerhead του Sneakerhead και μπορείτε να το πάρετε ιδανικό τώρα για μόλις £ 20 με τον κωδικό BTS25!

Διατίθεται σε δύο καθαρά σχέδια χρωμάτων κοπής, όπως το “Orange” και το “Black”, η ίδια η τσάντα διαθέτει μια βασική κατασκευή με ένα τεράστιο λογότυπο με ένα τεράστιο λογότυπο που έμεινε στο μπροστινό μέρος. Μια διαχείριση είναι ραμμένη στην κορυφή για πρόσθετη ευκολία, ενώ τα μάτια έχουν επίσης προστεθεί για εξαερισμό.

Τσάντα Shoebox Nike “Orange”

£ 27,00 £ 20.00int’l

Αγορασε τωρα

Τσάντα Shoebox Nike “Orange”

£ 27,00 £ 20.00int’l

Αγορασε τωρα

Από την άποψη του ίδιου του υλικού, κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα για την αντοχή στο νερό και την ανθεκτικότητα και στρογγυλοποιώντας όλα είναι μια δέσμη κειμένου κατά μήκος του πυθμένα για αυτό το αληθινό κουτί παπουτσιών αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Διαθέσιμο τώρα για μόλις £ 20 με τον κωδικό BTS25, πάρτε την τσάντα Nike Shoebox “Orange” και την τσάντα Nike Shoebox “μαύρο” ιδανικό, ενώ είναι ακόμα στο απόθεμα! Ας γνωρίζουμε ποιες colourway καταλήξατε να πηγαίνετε για, και ενώ βρίσκεστε εδώ, χρησιμοποιήστε το 25% του Nike’s Off Code για να μπήξετε οποιοδήποτε από αυτά τα 25 πάνινα παπούτσια για λιγότερο από £ 60!

Τσάντα Nike Shoebox “Μαύρο”

£ 27,00 £ 20.00int’l

Αγορασε τωρα

Τσάντα Nike Shoebox “Μαύρο”

£ 27,00 £ 20.00int’l

Αγορασε τωρα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *