Κοντά με το Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue”

Όταν πρώτα πήραμε μια ματιά στο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue” νωρίτερα φέτος, καταλάβαμε άμεσα ότι θα ήταν απαραίτητο -μπάτσος. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το “Ισραφίλη” που έκανε το ντεμπούτο του στο τέλος του καλοκαιριού, ας φτάσουμε κοντά και προσωπικά με αυτό το επερχόμενο χρώμα!

Με ένα ανοιχτό μπλε πρωταρχικό άνω άνω που τονίζεται με σκούρες αποχρώσεις του Ναυτικού σε όλη την έκταση, μια μαλακή κίτρινη προσαρμογή μαζί βλαστούμε με το πλευρικό πλευρικό πλαίσιο για μια ποπ αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των φετινών 350 V2s, φαίνεται ότι ο Kanye West θα επιστρέψει στο αρχικό του σχοινί. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί αποφάσισε να μειώσει την άπειρη δαντέλα του που έχει δημιουργηθεί τόσο σύντομα, ωστόσο δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι διαμαρτύρονται ούτε.

Εικόνα μέσω Yzysplyleaks

Εικόνα μέσω Yzysplyleaks
Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε μια γκρίζα μεσαία σόλα που εγχέεται με την τεχνολογία Boost Adidas, καθώς και αν δεν έχετε ήδη παρατηρήσει, αυτό το Yeezy έρχεται χωρίς την καρτέλα έλξης τακουνιών για μια επιπλέον απλοποιημένη εμφάνιση που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όσο φθινόπωρο Για.

Αναμένεται να εισαγάγει κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο του 2021, το Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue” θα είναι ο πρώτος από τους πολλούς Yeezys που πέφτει το επόμενο έτος. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στην προσωπική σας συλλογή, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το Yeezy Boost 350 V2 “Ash Pearl”!

Εικόνα μέσω Yzysplyleaks

Εικόνα μέσω Yzysplyleaks

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *