Ο Hiroshi Fujiwara πειράζει ένα ακόμη στυλ θραυσμάτων X Nike Dunk High

νωρίτερα φέτος, ο Hiroshi Fujiwara έφερε πίσω το θρυλικό στυλ θραύσματος X Nike Dunk High “Beijing”, ωστόσο με μια μικρή ανακατασκευή. Το ζευγάρι ήταν γεμάτο σε λίγα λεπτά από sneakerheads που δεν έλαβαν τη δυνατότητα στον αστυνομικό το πρώτο πίσω το 2010, όταν έπεσε ως μέρος του “City Pack”. Τώρα, ο νονός του Streetwear πήρε στο Instagram για να πειράξει ένα ακόμη χρωματιστό με το στυλ θραύσματος X Nike Dunk High “Ναυτικό” – καθώς και να πάρουμε την πρώτη μας εμφάνιση!

Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το προαναφερθέν “Πεκίνο”, αυτό το dunk ψηλά διακόπτει τις τολμηρές μοβ αποχρώσεις με μια σκοτεινή ναυτική παλέτα αντ ‘αυτού. Κατασκευασμένο από ομαλό δερμάτινο δέρμα, σε αντίθεση με μαύρα πάνελ τυλίγονται γύρω από το σύστημα τακουνιών, το σύστημα κορδονιών, καθώς και το toebox για μια υποτιμημένη αισθητική.

Επιπλέον, σε αντίθεση με το “Πεκίνο”, το μοτίβο διπλής αστραπής του Fujiwara είναι σφραγισμένο πάνω στη φτέρνα και όχι ζωγραφισμένη σε λευκό, με αποτέλεσμα μια ακόμα πιο λαμπερή εμφάνιση. Η αγάπη του για το κείμενο εμπνευσμένο από την κωδικοποίηση μπορεί να βρεθεί σε όλη την τραγανή λευκή μεσαία σόλα, οριστικοποιώντας τη συνεργασία της Nike.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για το αν ή όταν το στυλ θραύσματος x nike dunk υψηλό “ναυτικό” θα πέσει, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτό το πρόσφατα αποκαλυπτόμενο χρώμα, καθώς και σε σχετικές ειδήσεις, το στυλ του θραύσματος X Sacai x Nike Ldwaffle “Blue Void”, καθώς και το “Wolf Gray” και οι δύο πέφτουν αυτό το μήνα!

Εικόνα μέσω του Hiroshi Fujiwara
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *