Το Kith X Nike Air Force 1 “Hawaii” γιορτάζει το 7ο κατάστημα της Kith

Ronnie Fieg’s Legendary Kith Brand επιστρέφει σε αυτό για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά ξεκινώντας το 7ο ναυαρχίδα του καταστήματος στη Χαβάη. Ο FIEG ανακοίνωσε τα νέα μέσω του Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ενώ μια συνοδευτική εικόνα έδειξε αυτό που φαίνεται να είναι ένα Kith X Nike Air Force 1 “Χαβάη”. Η ετικέτα έχει ξεκινήσει προηγουμένως παρόμοια αναμνηστικά ζευγάρια όταν ανοίγει τις άλλες ναυαρχίδες τόσο στο Παρίσι όσο και στο Λονδίνο, οπότε είναι πιθανό να δούμε επίσης μια αποκλειστική απελευθέρωση της Χαβάης αυτού του ζεύγους.

Οι προηγούμενες κυκλοφορίες ήταν επίσης εξαιρετικά περιορισμένες, καθιστώντας αυτά τα εξαιρετικά καλοπροαίρετα και επιθυμητά μεταξύ των sneakerheads παγκοσμίως. Τόσο ο Ronnie Fieg όσο και ο Kith έχουν σταθερή φήμη όταν αφορά τις λεπτές αλλά καλαίσθητες συνεργασίες υποδημάτων, με αυτά τα AF1 να μην έχουν απολύτως καμία εξαίρεση. Διαβάστε παρακάτω για μια πιο προσεκτική εμφάνιση και απελευθέρωση πληροφοριών ιδανικών εδώ στον μοναδικό προμηθευτή.

Εικόνα μέσω του Kithkith x Nike Air Force 1 “Χαβάη”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Kithkith x Nike Air Force 1 “Χαβάη”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κατασκευασμένο από αυτό που φαίνεται να είναι premium δέρμα σε όλο το πάνω μέρος, τα πάνινα παπούτσια παρουσιάζουν κλασικά vibes AF1, αλλά είναι γεμάτα με λεπτομέρειες high-end. Το λογότυπο SWOOSH της Nike είναι παρόν σε όλες τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, ενώ το κεντρικό πάνελ είναι ανάγλυφο με επαναλαμβανόμενη επωνυμία Kith για προσθήκη κάτω από το ραντάρ. Μια ελαφριά μπλε επένδυση είναι χρωματισμένη με ένα κεντημένο μίνι swoosh στο κουτί των δακτύλων, ενώ στις γλώσσες το λογότυπο Kith και μια απεικόνιση της Χαβάης είναι παρόντες.

Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια προ-γήρανση μεσαία σόλα για μια ματιά στην τάση, ενώ η αφθονία του μαξιλαριού κρύβεται μέσα για να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για μια άνετη βόλτα. Εάν επιδιώκετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι του Kith X Nike Air Force 1 “Χαβάη” τότε θα γνωρίζετε ότι πιθανότατα δεν θα είναι μια εύκολη βόλτα, καθώς θα είναι αποκλειστικά για το ολοκαίνουργιο κατάστημα ναυαρχίδων. Ενώ οι λεπτομέρειες κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια ανακοίνωση σύντομα. Εν τω μεταξύ, κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή και δείτε τα 10 κορυφαία πάνινα παπούτσια που πρέπει να είναι στη συλλογή σας!

Εικόνα μέσω του Kithkith x Nike Air Force 1 “Χαβάη”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Kithkith x Nike Air Force 1 “Χαβάη”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *