Αγκαλιάστε το Timeless Americana Styling με αυτή τη συλλογή Dickies “The Excerty Outdoors”

μετά την απελευθέρωση της πρόσφατης συλλογής τεχνολογίας, ο αμερικανικός μύθος Workwear Dickies είναι πίσω, καθώς και προετοιμασμένος για να παρουσιάσει μια ποικιλία από φρέσκα στυλ. Αυτή η πιο τρέχουσα συλλογή “The Excellent Outdoors” διαθέτει ένα φάσμα παραδοσιακών κομματιών Americana εμπνευσμένα από τη φύση, την ευελιξία καθώς και την αυτο-έκφραση.

Σε όλη τη διάρκεια της σειράς, βλέπουμε τα μπλουζάκια με φανέλα, καθώς και γιλέκα, γραφικά μπλουζάκια, καθώς και μπουφάν κελύφους, όλα τα οποία ξεπερνούνται από μια κομψή προσθήκη καπέλων κάδων. Η φανέλα της υπογραφής που ανακαλύφθηκε στη συλλογή σχηματίζεται από ένα υλικό που έχει βουρτσιστεί 8 ουγκιά που είναι μαλακό στην αφή καθώς και ζεστό, κατάλληλο για χειμερινό στρώμα καθώς και φθινοπωρινό στυλ.

Εικόνα μέσω των dickies
Φαίνεται φαινομενικά η συλλογή, βλέπουμε το σακάκι Pedro Bay, ένα παραδοσιακό κομμάτι κληρονομιάς εργασίας που διαθέτει ένα κουρασμένο εξωτερικό κέλυφος καθώς και μια επένδυση φανέλας. Τόσο η “Πολεμική Αεροπορία μπλε” όσο και οι “Heather Gray” προσθήκες χαρακτήρισαν ένα αντίθετο μαύρο κολάρο, το χρυσό μετωπικό φερμουάρ, καθώς και ένα λογότυπο Dicket Dickies στο στήθος.

Εικόνα μέσω των dickies
Αλλού, βλέπουμε το γιλέκο Pedro Bay, ένα παραδοσιακό gilet workwear που φτάνει συνολικά με μια καπιτονική επένδυση, δύο τσέπες ισχίου καθώς και μια τσέπη με φερμουάρ.

Το πλήρες Dickies “The Excerty Outdoors” συλλογή προσφέρεται τώρα στην ιστοσελίδα της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, το Supreme X Missoni συνεργάζεται για μια επιλογή από πλεκτά συρραπτικά.

Εικόνα μέσω των dickies

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *