Ο Air Jordan 4 ‘Light Crimson’ έρχεται πολύ σύντομα

από τον Travis Scott στο Levi’s, ο Air Jordan 4 είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες μάρκας Jordan φέτος, και δεν κοιτάζει Όπως αυτή η διαφημιστική εκστρατεία πεθαίνουν ανά πάσα στιγμή σύντομα!

Με την 30η επέτειο του AJ4 το επόμενο έτος, οι οπαδοί του μοντέλου μπορούν να περιμένουν πολλές κυκλοφορίες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της θερμής αναμενόμενης επιστροφής του «BRED» Colourway, πλήρης με το Branding OG. Τώρα, η σιλουέτα έχει δοθεί ένα «ελαφρύ πορφυρό». Έγινε κυρίως σε λευκό δέρμα με χτυπήματα μαύρου μέλους για αντίθεση, τα εντυπωσιακά πορφυρά χρώματα παίρνουν το σχήμα στο mudguard του μοντέλου και αναγνωρίσιμη δαντέλα παραμένει μέσω ενός μοτίβου τύπου ηλεκτρικού κυκλώματος.

Σύμφωνα με το Sneaker Insider @zsneakerheadz, ο Air Jordan 4 ‘Light Crimson’ έχει οριστεί να απελευθερώσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2019. Αυτό που λέγεται, άλλες αναφορές έχουν δείξει μια απελευθέρωση του Ιανουαρίου, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο μοναδικό προμηθευτή για πολλά περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Σε σχετικές ειδήσεις, ο Air Jordan 4 ‘Gucci’ θα μπορούσε επίσης να απελευθερώσει το επόμενο έτος!

Εάν σκέφτεστε να κολλήσετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να ελέγξετε το ρεύμα εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *