Το Good Kicks X Adidas Ultra Αύξηση ‘Woodstock’ παίρνει μια μεγαλύτερη απελευθέρωση

εικόνα μέσω του Hypebeast
Τα ωραία Kicks X Adidas Ultra Αύξηση ‘Woodstock’ είναι, τα χέρια κάτω, μία από τις καλύτερες συνεργασίες της UB που υπάρχουν. Ο πνευματικός διάδοχος του NMD R1 Collab του 2016, αυτό το παπούτσι διαθέτει το ίδιο είδος αισθητικής αλλά με πολύ πιο πολύχρωμο τρόπο και είναι εξωφρενικά φωτιά. Κυκλοφόρησε σε καλά λάκτισμα το Σαββατοκύριακο, αν δεν έχετε την ευκαιρία να αστυνομεύσει τότε μην ανησυχείτε, καθώς παίρνει μια πολύ μεγαλύτερη κυκλοφορία πολύ σύντομα!

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το «Woodstock» εμπνέεται από το θρυλικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Bethel της Νέας Υόρκης ακριβώς πριν από πενήντα χρόνια. Βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό μοτίβο ουράνιου τόξου σε όλο το άνω άνω μέρος του, είναι εμπνευσμένο από τα μοτίβα χρωστικής γραβάτας που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της κίνησης hippie της δεκαετίας του ’60. Κάτω από κάτω, υπάρχει πλήρης αύξηση της μεσαίας σόλας, και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια γήρανση από καουτσούκ στην ηπειρωτική κόμμι – μια επιστροφή στην προαναφερθείσα συνεργασία Nomad του 2016.

Εικόνα μέσω του Hypebeast

Εικόνα μέσω του Hypebeast
Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, το λογότυπο της Bubble Speech της Nice Kick είναι τυπωμένο στη γλώσσα του καλύτερου παπουτσιού, ενώ το φημισμένο μοτίβο πουλιών του Woodstock χαρίζει το αριστερό, ολοκληρώνοντας το σχεδιασμό της αναπνοής.

Όπως συζητήσαμε ήδη, τα ωραία Kicks X Adidas Ultra αύξησαν το «Woodstock» που ξεκίνησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά σύμφωνα με τις πηγές μας, μια πολύ μεγαλύτερη απελευθέρωση προγραμματίζεται για την 1η Νοεμβρίου. Αν και αυτό υπόκειται σε αλλαγή, φροντίστε να επισημάνετε τα ημερολόγιά σας εάν θέλετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας! Ενώ είστε εδώ, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον μοναδικό πάροχο για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα που έχει να προσφέρει η κοινότητα των παπούτσια!

Εικόνα μέσω του Hypebeast

Εικόνα μέσω του Hypebeast

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *