Η Λύστη εκθέτει τα 10 πιο δημοφιλή πάνινα παπούτσια του 2018

καθώς και έτσι, σε μια αναλαμπή ενός ματιού, έχει περάσει ένα ακόμη έτος. Χωρίς σκιά αμφιβολίας, το 2018 υπήρξε ένα από τα καλύτερα χρόνια από την άποψη των πάνινα παπούτσια, καθώς και να τιμήσει το τέλος μιας φανταστικής 365 ημερών, η πλατφόρμα συγκέντρωσης αγορών έχει εκθέσει τα δέκα πιο δημοφιλή πάνινα παπούτσια του έτους. Τα αποτελέσματά τους βασίζονται σε αυτό που έχει αναζητηθεί, πωλείται, καθώς και ελεγμένο με τον ιστότοπό τους, καθώς και διαθέτει μερικές εκδόσεις έκπληξης που ενδέχεται να μην αναμένεται.

Ο βασιλιάς των chunky πάνινα παπούτσια, το Balenciaga Triple s, παίρνει το πρωταρχικό σημείο, ενώ οι ειδικές σιλουέτες, όπως το Nike Air Vapormax, καθώς και ο Adidas Yeezy βελτιώνει το χαρακτηριστικό 350 V2.

Περισσότερα παραδοσιακά μοντέλα κάνουν μια επιστροφή όπως το Reebok Club C, το Gucci Ace, καθώς και το Golden Superstar Goose Off The Top The Top, πολλά προεξέχοντα πάνινα παπούτσια, σηματοδοτώντας μια στροφή από τα παπούτσια του Chunky Dad στα πιο παραδοσιακά μοντέλα. Τούτου λεχθέντος, το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα ήταν το Giuseppe Zanotti Kiss High-Top, το οποίο δεν περιμέναμε καθόλου, ιδίως επειδή η ιταλική μάρκα υψηλού επιπέδου δεν έχει κάνει τους τίτλους από το 2015. Η πλήρης καταχώριση έχει ως εξής:

1. Balenciaga Triple s />
2. Nike Air Vapormax
3. Golden Goose Deluxe Brand Superstar
4. adidas yeezy βελτιώνει 350 v2
5. Ταχύτητα Balenciaga
6. Nike Air Max 97
7. Gucci Ace
8. adidas πρωτότυπα nmd
9. Giuseppe Zanotti Kriss
10. Reebok Club C

Η Lyst διαπίστωσε επίσης ότι ο τύπος κοστίζει περισσότερα χρήματα για τα προϊόντα από ποτέ. Ο τύπος πέρασε ένα χαρακτηριστικό των $ 259.07 σε ένα μόνο στοιχείο, με έξοδα πάνινα παπούτσια από ένα τυπικό $ 120 πέρυσι στα $ 253.18 τώρα. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε στα δέκα πιο δημοφιλή πάνινα παπούτσια της Lyst στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Ενώ είστε εδώ, ελέγξτε αυτές τις 12 χριστουγεννιάτικες έννοιες δώρων για το sneakerhead που έχει τα πάντα!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *