Το Billionaire Young Boys Club παίρνει σημειώσεις από την παράδοση της Ιαπωνικής Bonsai για αυτή τη συλλογή SS22

που ακολουθεί από την αποθήκευση του εμπνευσμένου FW21 συλλογή FW21, το Billionaire Young Boys Club είναι πίσω και είναι έτοιμο να αποκαλύψει την πρώτη πτώση των προσφορών της άνοιξης/καλοκαίρι του 2022 . Για αυτή τη νεώτερη συλλογή, η μάρκα Pharrell Williams ήθελε να αφηρήσει τον εξπρεσιονισμό παράλληλα με την παράδοση του ιαπωνικού δέντρου μπονσάι για έμπνευση.

Συγκεκριμένα, αυτή η νεότερη συλλογή βλέπει δύο σημαντικές τέχνες οδηγεί να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη εφευρετικότητα. Τόσο τα έργα του Jackson Pollock όσο και του Sam Gilliam έχουν εξεταστεί, με υπογραφές να μεταφέρονται από την τέχνη σε ρούχα. Από την πλευρά του Jackson Pollock, βλέπουμε την τεχνική ζωγραφικής της υπογραφής που εφαρμόζεται σε όλη τη δουλειά και τα σορτς. Επιπλέον, τα φημισμένα εγκεφαλικά επεισόδια του Gilliam εμφανίζονται σε ένα μπλουζάκι και ένα σετ ιδρώτα.

Εικόνα μέσω δισεκατομμυριούχου Club Young Boys
Αλλού, βλέπουμε ένα νέο “μπονσάι-εμπνευσμένο καμουφλαρισμένο” Grace τόσο παντελόνια φορτίου όσο και hoodies. Αυτή η καμουφλάζ φτάνει στην κορυφή μιας ξεχωριστής σκιά ελιάς και λειτουργεί σε αντίθεση με μαύρες, λευκές και πορτοκαλί αποχρώσεις. Στρογγυλοποίηση της επιλογής, βλέπουμε επίσης denim patchwork, fleece hoodies, φανέλες και πολλά άλλα.

Για όσους θέλουν να πάρουν τα χέρια τους σε αυτή την επερχόμενη συλλογή δισεκατομμυριούχων Young Boys Club SS22, πρόκειται να πέσει αυτή την Πέμπτη 3 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του BBC. Σε άλλες ειδήσεις, η Obey επιστρέφει με πλήθος αποχρώσεων για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2022.

Εικόνα μέσω δισεκατομμυριούχου Club Young Boys

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *