Κοιτάξτε το Minty Fresh αυτό το καλοκαίρι με το φούτερ του πλήρωτου πληρώματος Fleece Nikelab

προσθέστε λίγο φρέσκο ​​χρώμα στην ντουλάπα σας αυτό το καλοκαίρι με αυτό το φούτερ πλήρωσης του πληρώματος Fleece Nikelab “Steam”. Εμφανίζονται με ένα φρέσκο ​​και μινιμαλιστικό στυλ, αυτό είναι καλύτερο για τη λήψη του ζεστού καιρού σας να ταιριάζει στο επόμενο επίπεδο!

Κατασκευασμένο από μαλακό καθαρισμένο υλικό, αυτός ο ιδρώτας παρέχει τόσο στυλ όσο και άνεση σε όλη τη φθορά. Το εξάρτημα είναι χαλαρό και κλώτσησε πίσω, αλλά διατηρεί τη δομή του, υποδεικνύοντας όχι μόνο είναι άνετα, αλλά είναι καλύτερο για την παραγωγή αυτών των κιβωτίων σιλουέτες εκτός λειτουργίας. Εκτός από αυτό, τα ραβδωτά διακοσμητικά εμφανίζονται στα μανίκια και το HEM για προστιθέμενη βοήθεια. Η μόνη σημαντική λεπτομέρεια στο κομμάτι είναι το διάσημο λογότυπο Swoosh της Nike που κάθεται κεντημένο στο στήθος για να δέσει αυτό το μινιμαλιστικό στυλ μαζί.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Από μια προοπτική χρώματος, η σκιά “ατμού” εμφανίζεται με μια πλένονται σε οικολογική εμφάνιση από παστέλ. Αυτή είναι η ανάγκη για το μπάτσο για τυχόν ταιριάζει με το καλοκαίρι και θα ζευγαρώσει εντελώς με κάποια ουδέτερα χρωματιστά σορτς και ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια της Ιορδανίας 1.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Αυτά τα Nikelab Fleece πλήρωμα εφίδρωσης και που πωλούν γρήγορα, οπότε μην χάσετε και το μπάτσο πριν από τις ζεστές καιρικές συνθήκες χτυπήματα! Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι η καλύτερη εμφάνιση σας ακόμα στο Air Jordan 4 “Φωτισμός” 2021.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Int’l ναυτιλία

Αγορασε τωρα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *