Το Adidas Ultra βελτιώνει το 2.0 ‘Reflective’ κάνει μια επιστροφή

Μετά την ανακοίνωση ότι η εξαιρετικά πολυπόθητη ultra βελτιώνουν το 1.0 ‘Cream’ θα επιστρέψει, η Adidas μόλις ανακοίνωσε ότι το θρυλικό Ultra Apply Applice 2.0 ‘Reflective’ θα είναι επίσης Κάνοντας μια επιστροφή αργότερα φέτος.

Πρώτα κυκλοφόρησε το 2016, το «αντανακλαστικό» είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα χρωματιστά UB που θα κυκλοφορήσουν. Ντυμένος σε ένα πρωταρχικό άνω, εντυπωσιακό, λευκές αντανακλαστικές πινελιές είναι ενσωματωμένες στην υφαντή κατασκευή του, δίνοντάς του μια ειδική αλλά υποτιμημένη εμφάνιση. Ένα ματ κλουβί και το κύπελλο τακούνι προσφέρουν τους χρήστες ασυναγώνιστης σταθερότητας και ένα πλήρες μήκος βελτιώνει την μεσαία σόλα κάθεται για πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Adidas Ultra βελτιώνει το 2.0 ‘αντανακλαστικό’, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στο à œ Tudes x Adidas Consortium Ultra βελτιώστε το Uncaged!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *