Πρώτα ματιά στο τελικό X Nike SB Dunk Low

χθες, αποκαλύψαμε ότι η Ultimate X Nike SB Dunk Dunk Low Partnership ήταν στα έργα, καθώς και τώρα, λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, παίρνουμε το ίδιο Πρώτη ματιά στα θερμά αναμενόμενα πάνινα παπούτσια. Εικόνες ευγενική προσφορά του rapper καθώς και sneakerhead @lil_john310, το παπούτσι έχει εκτεθεί σε τρία μοναδικά χρωματιστά, καθώς και απαίτηση να τα δείτε!

Μια σιλουέτα που έκανε το ντεμπούτο του σχεδόν δύο δεκαετίες πίσω το 2002, το Dunk Low αυξάνεται σε δημοτικότητα τους τελευταίους μήνες χάρη σε εικονίδια στυλ όπως ο Virgil Abloh. Κατασκευασμένο από το Premium Full Grain Leather, το πρώτο παπούτσι μπορεί να υπερηφανεύεται για την υπογραφή του Supreme κόκκινο καθώς και η λευκή παλέτα, με ένα swoosh κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων καθώς και μια μεταλλική λάμψη στο κουτί των δακτύλων. Η ακριβώς ίδια αισθητική μεταφέρεται στη δεύτερη έκδοση, ωστόσο αυτό διαθέτει έναν μονοχρωματικό μαύρο και ασημένιο συνδυασμό χρωμάτων που θα λειτουργήσει με κάθε είδους εφαρμογή.

Εικόνα μέσω του lil_john310
Ενώ ένα κοσμηματοπωλείο Swoosh δεν είναι τίποτα από το φυσιολογικό αυτές τις μέρες, αυτό που κάνει αυτά τα πάνινα παπούτσια ιδιαίτερα ξεχωριστά είναι το ολοκαίνουργιο λογότυπο αστέρι που είναι κεντημένο στη φτέρνα. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Nike SB Dunk Low ‘Heineken του 2003, το οποίο αποτιμάται σε περίπου £ 1.200 ένα ποπ, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε για να πέσουν τελικά.

Αυτή τη στιγμή, πολλά άλλα δεν είναι κατανοητό για το Supreme X Nike SB Dunk Low, ωστόσο έχει οριστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2019 στο κόστος ταυτοποίησης των £ 95. Μπορεί αυτή να είναι η καλύτερη συνεργασία Nike SB της χρονιάς; Ας καταλάβουμε τι σκέφτεστε, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για τα πιο δημοφιλή νέα sneaker.

Εικόνα μέσω του lil_john310

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *