Το Kith X ASICS αποκαθιστά παραδοσιακά χρώματα για να γιορτάσει τα 10ετή επέτειο

υποδήματα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, καθώς και ο σχεδιαστής μόδας Ronnie Fieg (επίσης ιδιοκτήτης του καταστήματος του KITH) είναι ένα από τα πιο σεβαστά άτομα της βιομηχανίας. Ο FIEG διακρίνεται για τη ροή του συνεργασιών με σχεδόν κάθε μάρκα εκεί έξω, καθώς και σήμερα, το έχει πάρει στο Instagram για να εκθέσει την πιο πρόσφατη δουλειά του με την ASICS.

Για να τιμήσουν τα δέκα χρόνια τους μαζί, ο Kith καθώς και η ASICS θα χρησιμοποιήσουν τη σιλουέτα Gel-Lyte V. Οι αφοσιωμένοι συλλέκτες των πάνινα παπούτσια Kith είναι επίσης για ένα ταξίδι κάτω από τη λωρίδα μνήμης, καθώς το πακέτο δύο-shoe θα κοσμεί το διάσημο “salmon toe” καθώς και τα “δερμάτινα πίσω” χρώματα από την αρχική συνεργασία Kith X Asics GL3 το 2011.

ψευδής

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του FIEG στο IG, θα εισαγάγει αυτά τα νέα ζεύγη με έναν πίνακα ζουμ που μπορεί να προσπερατηθεί μόνο από εκείνους που κατέχουν το OG “Salmon toe”, “Salmon toe 2.0” ή το “δερμάτινο πίσω” Gelte IIIS IIIS . Εάν αυτό δεν αρκεί για να διεγείρει τους μακροχρόνιους sneakerheads, ο υπότιτλος διευκρινίζει επίσης ότι θα παρέχεται ένα “ειδικό δώρο” στους συμμετέχοντες.

Πώς σκοπεύετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτή τη νέα συλλογή Kith X ASICS “10η επέτειο”; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει πίσω μαζί μας εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλα τα τρέχοντα νέα ASICS. Σε ένα παρόμοιο θέμα, η τρέχουσα εταιρική σχέση Kith X Converse Chuck 70 γιορτάζει τη 10η επέτειό της.

Εικόνα μέσω του Ronniefieg
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Ronniefieg
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *