Ο Travis Scott έχει εντοπιστεί λικνίζοντας το επερχόμενο Air Max 1 “Cactus Jack/Baroque Brown”

Ο αγαπημένος ράπερ του Houston με έδρα το Χιούστον έχει εντοπιστεί καθώς και για την επερχόμενη συνεργασία του Nike Air Max 1 για πρώτη φορά Πάντα, όπως είναι χωρίς κίνδυνο να δηλώσει ότι η γειτονιά Sneakerhead φαίνεται ενθουσιασμένη για αυτό! Πρώτα είδαμε τις αναλαμπές του Travis Scott X Nike Air Max 1 “Cactus Jack/Baroque Brown” ως μέρος των εορτασμών της Day Day της Nike, με τους οπαδούς να χωρίζουν πρώτα το μοντέλο.

Πολλές κεφαλές Air Max του παλιού σχολείου έχουν προσφέρει αμφισβητήσιμες απόψεις σχετικά με το Swoosh προς τα πίσω σε όλη τη θρυλική σιλουέτα, ενώ πολλοί άλλοι φανατικοί υποδημάτων το αγαπούν απολύτως! Ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να σκεφτεί, δεν υπάρχει καμία απόρριψη ότι αυτό το ζευγάρι έχει οριστεί δημοφιλές.

Εικόνα μέσω Atatftravis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack Baroque Brown”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εμπιστευμένο σε ένα τυπικό-travis colourway που αποτελείται από γήινους τόνους, λευκό, μπλε καθώς και κόκκινο, ο σχεδιασμός προβάλλει το παραδοσιακό του 1987 που σχεδιάστηκε από το θρυλικό Tinker Hatfield όπως δεν το έχουμε δει ποτέ πριν. Το διάσημο λογότυπο SWOOSH αντιστρέφεται για πρώτη φορά, όπως και η υπογραφή AJ1 Travis που εισήχθη το 2018.

Ενώ δεν μπορούμε να δούμε και πολλές άλλες λεπτομέρειες, είναι προφανές ότι ο Travis έχει πάει να εργαστεί στο AM1 για να προσφέρει ένα από τα πιο ιδιωτικά παίρνει ακόμα. Αν ψάχνετε για τον αστυνομικό, τον επερχόμενο Travis Scott X Nike Air Max 1 “Cactus Jack Baroque Brown” τότε κρατήστε το κλειδωμένο εδώ, καθώς θα σας φέρουμε το τελευταίο καθώς ξεδιπλώνεται. Εν τω μεταξύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει το επερχόμενο AJ1 Low OG “Shattered Backboard”!

Εικόνα μέσω Atatftravis Scott x Nike Air Max 1 “Cactus Jack Baroque Brown”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *