Περισσότερα πληροφορίες ανακατασκευής που απλώς εμφανίστηκαν για την αύξηση του Yeezy 350 V2 “Zebra”

νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέρθηκε ότι έχει τοποθετηθεί μια επανεκκίνηση 350 V2 “ζέβρα”. Ενώ αυτό είναι 100% ακόμα θα συμβεί, λίγο πολύ περισσότερες πληροφορίες επαναφοράς μόλις εμφανίστηκαν ότι θα έπρεπε πιθανότατα να καταλάβετε. Ένας από τους σημαντικότερους Yeezys που έκανε ποτέ, οι Sneakerheads πληρώνονταν πάνω από £ 1.500 για ένα ζευγάρι όταν έκαναν το ντεμπούτο τους το 2017.

Με μια πλήρη κατασκευή, η “Zebra” παίρνει το όνομά του από τη μαύρη λωρίδα που τρέχει πέρα ​​από το όμορφο λευκό πάνω. Σε αντίθεση με τη σύγχρονη αύξηση του Yeezy 350s με την τοποθέτησή τους μαζί με τα μέρη τους που γλιστούν στην πλευρική πλευρά, αυτό είναι διακοσμημένο με κείμενο “SPLE-350” με κόκκινο χρώμα. Κανείς δεν είναι απολύτως σίγουρος τι σημαίνει αυτό, ωστόσο η ωραιότερη υπόθεση μας είναι “Saint Pablo σας αρέσει” ή απλά, “προμήθεια”.

Εικόνα μέσω adidas
Προχωρώντας προς τα κάτω, θα σας παρασχεθεί με μια καθαρή μεσαία σόλα που εγχύεται με την Adidas αύξηση της τεχνολογίας για την άνεση καθώς και το Cushioning που είναι εκτός των διαγραμμάτων. Για να στρογγυλεύσετε τα πάντα, μια καρτέλα έλξης χάσει τη φτέρνα, συνολικά με μια μόνο μαύρη βελονιά που τρέχει οριζόντια.

? Yeezy 350 v2 ‘Zebra’ rectock info;: Ασία + Αυστραλία Αποκλειστικές Εικονογραφήσεις: 75K παρακαλώ RT & συμμορφώνονται με πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές σταγόνες. # Nonoreceects; pic.twitter.com/7end7s00ca
– Py_Rates ™ (@py_rates) 29 Απριλίου 2020

Τώρα για όλες τις σημαντικές πληροφορίες restock. Σύμφωνα με αξιόπιστα ανεπιθύμητα πάνινα παπούτσια @py_rates, η Adidas Yeezy αύξηση 350 V2 “Zebra” θα επαναχρησιμοποιηθεί μόνο στην Ασία καθώς και στην Αυστραλία, έτσι για όσους από εσάς σε αμερικανική, Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού που θέλουν ένα ζευγάρι, πολύ Καλύτερο τηλέφωνο κλήση μέχρι το βύσμα καλύτερα τώρα. Μόνο 75.000 θα προσφερθούν σε αυτές τις δύο γαρδάντουαν ηπείρους, οπότε θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αστυνομικός όταν εμφανίζονται στις 27 Ιουνίου.

Ας καταλάβουμε αν εξακολουθείτε να προσπαθείτε για ένα ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι, καθώς και ενώ είστε εδώ, τέσσερις εκδόσεις Yeezy καθώς και ανακατασκευές μόλις επαληθεύτηκαν για το Μάιο του 2020!

Εικόνα μέσω adidas

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *