Τα χρώματα του Oregon Ducks διακοσμούν το Air Jordan 3 “Pine Green”

Εάν είστε οπαδός του Air Jordan 3, τότε είστε σίγουρα για μια θεραπεία, ως ολοκαίνουργιο χρώμα με τίτλο AJ3 “Pine Green” μόλις αποκαλύφθηκε, καθώς ψάχνει το Mega Clean! Σαλιασμένα σε αποχρώσεις που φαίνονται εξαιρετικά οπτικά παρόμοια με πολλά ζευγάρια του Oregon Ducks PE (αποκλειστικά), αυτά θα κάνουν τη μέθοδο εμφάνισης πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό σε sneakerheads που θέλουν τα PE vibes. Έχουμε μια πολύ πρώτη ματιά στο ζευγάρι μέσω της αξιοσέβαστης πηγής πάνινα πηγή πηγής hanzuying, έτσι check out για περισσότερα εδώ!

Το Air Jordan 3 εισήχθη αρχικά από τη Nike All the Method το 1988 καθώς και το πρώτο Air Jordan που σχεδιάστηκε από τον θρυλικό εργαζόμενο Nike Tinker Hatfield. Μετά την έναρξη του AJ2, η φήμη έχει ότι ο Michael Jordan ήταν εντυπωσιασμένος με το στυλ, καθώς και έτοιμος να εγκαταλείψει το swoosh, ωστόσο ο Hatfield τον έπεισε να μείνει με το πρωτοποριακό AJ3.

Εικόνα μέσω fxxkvlogviair Jordan 3 “Pine Green”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κατασκευασμένο από μια ποικιλία διαφορετικών υλικών, όπως σουέτ, δερμάτινα καθώς και πλέγμα, τα πάνω είναι κυρίως μαύρα, ωστόσο οι λευκές προθέσεις, καθώς και τα χτυπήματα του πεύκου φιλικό προς το περιβάλλον παράγουν έναν εντελώς ανεπτυγμένο συνδυασμό. Το Jumpman Branding είναι παρόν τόσο στις γλώσσες όσο και στις καρτέλες των τακουνιών, ενώ ένα παραδοσιακό σύστημα κορδονιών εξασφαλίζει ότι αυτό το ζευγάρι διατηρείται σταθερά στα πόδια. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με πολλά επενδυτικά γύρω από τους αστραγάλους καθώς και ένα διάτρητο μπροστινό μέρος για ροή αέρα.

Όλα αυτά κάθεται πάνω από ένα λευκό και φιλικό προς το περιβάλλον μεσαία σόλα με ένα ορατό σύστημα Nike Air που περιέχεται κάτω από τη φτέρνα για βέλτιστη άνεση. Εάν σας αρέσει η εμφάνιση αυτής της επερχόμενης απελευθέρωσης τότε θα πρέπει να καθίσετε σφιχτά λίγο περισσότερο ακόμα, καθώς το Air Jordan 3 “Pine Green” δεν έχει ακόμη πάρει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Κρατήστε το κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το Air Jordan 1 High OG “Hand Crafted”!

Εικόνα μέσω fxxkvlogviair Jordan 3 “Pine Green”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *