Το Air Jordan 1 High OG “Patent Breed” έρχεται συνολικά με ειδικές συσκευασίες

Εικόνες του επερχόμενου αέρα Ιορδανίας 1 High Og “Patent Breed” έχουν κυκλοφορήσει για λίγο τώρα, καθώς και να βγάζουμε καλύτερα στο Ημερομηνία έκδοσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, με πολυάριθμα sneakerheads hyped για το πλησιέστερο που θα φτάσουν σε κτηνοτρόφους σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα έχουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένες φωτογραφίες που παρουσιάζουν την αλήθεια ότι το ζευγάρι θα έρθει συνολικά με ένα κιβώτιο ειδικής έκδοσης το οποίο είναι αρκετό για να στείλει sneakerheads σε μια φρενίτιδα.

Προσφέροντας μια ανανεωμένη λαβή Το συμβατικό κουτί του αέρα Jordan 1, αυτή τη φορά γύρω από το μαύρο καθώς και η κόκκινη εμφάνιση παρέχει μια λαμπερή εμφάνιση για να ταιριάζει με την δερμάτινη εμφάνιση των αθλητικών παπουτσιών. Το ζευγάρι θα περιλαμβάνει επίσης μια ετικέτα Red Jumpman, μια συνάρτηση που δεν έχει δει σε έναν αέρα Ιορδανία 1 σε πολλά χρόνια τώρα.

Εικόνα μέσω του Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG “Patent Bred”

Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG “Patent Bred”

Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Ενώ έχουμε ήδη μοιραστεί μια ολοκληρωμένη ματιά στο εν λόγω ζεύγος, αν είστε άγνωστος μαζί τους αξίζει να σημειωθεί ότι βασίζονται στο OG Air Jordan 1 “Bred” από πίσω το 1985, ένα Cult-Classic επίσης ως γνήσιο πάνινο πάνινο παπούτσι. Καθρέουν τον ακριβή ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό χρώματος, αλλά επιλέξτε το δέρμα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια ξεχωριστή λαμπερή εμφάνιση. Επιπλέον λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το κέντημα “Οικογένεια” στο εσωτερικό κολάρο καθώς και τις μαύρες νάιλον γλώσσες.

Αν θέλετε να αστυνομικούς, την επερχόμενη αεροπορία Ιορδανία 1 υψηλής τεχνολογίας “δίπλωμα ευρεσιτεχνίας”, σιγουρευτείτε ότι κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα καθώς και ενημερώσεις όπως θα είμαστε Πολύ πρώτα να σας αφήσει να καταλάβετε πότε ανακαλύπτουμε περισσότερα. Ενώ βρίσκεστε εδώ, ρίξτε μια ματιά ακριβώς πώς μπορείτε να αστυνομική την επερχόμενη Sacai x Nike Vaporwaffle “Sail”!

Εικόνα μέσω του Zsneakerheadzair Jordan 1 High OG “Patent Breed”

Int’l ναυτιλία

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *