Το United Arrows X New Balance 550 Partnership παίρνει μια καθαρή ουδέτερη χρωματιστή

, επειδή η ετικέτα με επικεφαλής τον Teddy Santis Aimé Leon Dore αναβίωσε τη νέα ισορροπία P550, η σιλουέτα μπάσκετ Vintage έχει εμφανιστεί σε διαφορετικές μορφές αρκετές φορές. Εκτός από τις κοινές θέσεις εργασίας της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, έχει επίσης συμμετάσχει με ιαπωνικά αποτυπώματα όπως το Auralee. Εκτός από σήμερα, οι τώρα γνωστοί εκπαιδευτές γυμναστικής εμφανίζονται στον τύπο των United Arrows X New Balance 550 “Ecru Gray”.

Μια καλύτερη ματιά σε αυτό το νέο σύνολο βλέπει το παραδοσιακό κτίριο του 550 ανυψωμένο με κορυφαία υλικά όπως η επένδυση σουέτ που παίρνει τη θέση των δερμάτινων εργαλείων. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε ακόμα να περιμένετε το μέγεθος του, καθώς και την άνεση του ίδιου με τον άλλο αδελφό του.

Εικόνα μέσω Ηνωμένων Βηλών
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Από τη φτέρνα μέχρι το δάχτυλο, το κτίριο κάνει έναν άσπρο τόνο για μια καθαρή εμφάνιση, ενώ οι σκούρο γκρι τόνους σηματοδοτούν την εξωτερική σόλα καθώς και κλιπ σταθεροποίησης για μια ποπ αντίθεση. Οι συμβατικές λεπτομέρειες επωνυμίας NB εξακολουθούν να υπάρχουν: “N” Logos στο πλάι “, 550” κεντημένα προς τα δάχτυλα των ποδιών, καθώς και πολύ περισσότερο στη γλώσσα, στην εσωτερική σόλα, καθώς και στις περιοχές των τακουνιών.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τον αστυνομικό The United Arrows x New Balance 550 “Ecru Gray” αποκλειστικά στον ιστότοπο United Arrows στις 3 Δεκεμβρίου. Έτσι ενεργήστε γρήγορα, καθώς και αστυνομικό το μέγεθός σας σήμερα, καθώς και να είστε βέβαιος να μείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο, αν δεν θέλετε να χάσετε τις καλύτερες συνεργασίες της νέας ισορροπίας. Στη συνέχεια, το New Balance Tokyo Style Studio TDS 574 αναδύεται με μαύρες επικαλύψεις.

Εικόνα μέσω Ηνωμένων Βηλών
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Ηνωμένων Βηλών
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *