Το Air Jordan 4 “όπου τα άγρια ​​πράγματα είναι” μας έχει αισθανθεί νοσταλγικό

το AJ4 είναι μόνο μία από αυτές τις θρυλικές σιλουέτες που μπορούν να πάρουν το Inspo από κυριολεκτικά οπουδήποτε και το ίδιο σίγουρα μπορεί να ειπωθεί για το Air Jordan 4 ” Όπου τα άγρια ​​πράγματα είναι “. Ένα φόρο τιμής στο βιβλίο εικόνων του 1963 από τον Αμερικανό συγγραφέα και εικονογράφο Maurice Sendak, πολλοί από εμάς διαβάζουμε αυτό το κομμάτι της λογοτεχνίας ή ακόμα και απολάμβανε τις προσαρμογές ταινιών ως παιδιά, οπότε αυτό το συγκεκριμένο χρώμα μας έχει να αισθανόμαστε επιπλέον νοσταλγική.

Εμπνευσμένο από τα τέρατα του βιβλίου, το Air Jordan 4 διαθέτει μια ενδιαφέρουσα χρήση υλικών με premium smooth δερμάτινα δερμάτινα που γκρεμίζουν τα πλευρικά τοιχώματα και το toebox και ένα γούνινο ύφασμα που κοσμεί τον αστράγαλο, το κάλτσα και τη γλώσσα. Οι γήινες καφέ τόνους κάνουν το δρόμο τους για μια ποπ αντίθεση, ενώ οι ζωντανές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του ροζ και του κόκκινου συνθέτουν το σύστημα κορδονιών.

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάτω από κάτω θα βρείτε μια τραγανή λευκή σόλα Nike Air που είναι τόσο άνετη όσο παίρνει, και αυτό στη συνέχεια είναι επενδεδυμένο με μια υγιή δόση καουτσούκ ούλα, στρογγυλοποιώντας το ζεύγος που επηρεάζεται από WTWTA.

Ένα πάνινο παπούτσι που φημολογείται για πρώτη φορά τον Απρίλιο, όπου τα άγρια ​​πράγματα είναι x nike air air jordan 4 gs θα είναι διαθέσιμα μόνο σε μεγέθη παιδιών, αλλά βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή σε περίπτωση που αποφασίσουν να πέσουν Μέγεθος ενηλίκων! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή την ειδική έκδοση, και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε μια ματιά στο χέρι στο Air Jordan 4 “Shimmer”!

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Brandon1an
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *