Μια επίσημη ματιά στο Nike Air Force 1 χαμηλή “Dip Dye Blue”

Bruce Kilgore’s Legendary Nike Air Force 1 έχει εμφανιστεί σε πολλές παραδόσεις από το ντεμπούτο του το 1982, αποδεικνύεται ως ένα διαχρονικό κομμάτι στη συλλογή κάθε sneakerhead. Ενώ ορισμένες εκδόσεις εμφανίζονται με φανταχτερά λεπτομέρειες συν-μάρκα, μερικές είναι αρκετές για να σταθούν οι δικές τους, διαθέτοντας ένα ευχάριστο σχέδιο. Ένα από τα τελευταία χρωματιστά AF1 που έχουμε στα χέρια μας είναι η Nike Air Force 1 χαμηλή “Dip Dye Blue”, και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Το ζευγάρι εισάγει ένα προφίλ χαμηλής κορυφής που όλοι έχουμε αγαπήσει για εύκολη φθορά. Η αντικατάσταση της παραδοσιακής δερμάτινης επένδυσης Premium είναι τα κορυφαία υλικά καμβά από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο που φαίνεται να είναι βαμμένο σε μια ανοιχτή μπλε σκιά.

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike
Τα λογότυπα SWOOSH στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά τοιχώματα και τις επικαλύψεις με φτέρνα Nike επιδοκιμάζουν επίσης με έναν πλούσιο μπλε τόνο, εκτός από πολύ πιο σκούρο για μια αντίθεση. Η μονάδα μεσαίας σόλας αέρα κάτω από μια ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ συμμετέχει στο ίδιο θέμα με το πάνω μέρος για να ολοκληρώσει το σχέδιο.

Το Nike Air Force 1 χαμηλή “Dip Dye Blue” είναι ένα ζευγάρι σίγουρα έτοιμο για την άνοιξη και την καλοκαιρινή περίοδο μπροστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει κλειδωμένη δεξιά στον μοναδικό πάροχο για να μείνετε στο να γνωρίζετε όλες τις τελευταίες σταγόνες Nike. Σε σχετικές ειδήσεις, ελέγξτε το LeBron James ‘1-of-1 Nike Air Force 1 Mid “Kings of LA”!

Εικόνα μέσω Nike

Εικόνα μέσω Nike

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *