Η Nike δίνει στον αέρα Ιορδανία 1 μια «ουδέτερη γκρίζα» makeover

από τις υπόλευκα συνεργασίες στο Travis Scott Collabs, ο Air Jordan 1 είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πολλά πιο δημοφιλή μοντέλα της Jordan Brand. Τώρα, ένα colourway έχει εμφανιστεί ότι σίγουρα θα πρέπει να έχει ένα σημείο στη συλλογή πάνινα παπούτσια σας!

Επιλέγοντας να δανειστεί το κλασικό μπλοκάρισμα χρώματος του αέρα Ιορδανία 1 ‘Σικάγο’, το «ουδέτερο γκρι» διαθέτει μια μαύρη δερμάτινη βάση που τονίζεται από τους υπεύθυνους σουέτ Luxe και φωτεινά ξεπερασμένα κόκκινα δερμάτινα υπογράμματα. Μοναδικό “SP 19 Air Jordan 1 High Og” Branding συνοδεύει την υπογραφή του swooshes Midfoot και η Colourway ανυψώνεται με ένα κρεμαστό μεσαίο σωλήνες που συνδυάζεται με μια αντίθετη γκρίζα εξωτερική σόλα.

Πολύ πολύ τίποτα δεν είναι γνωστό για τον αέρα Ιορδανία 1 «ουδέτερο γκρι», αλλά σύμφωνα με τις φήμες, θα πρέπει να πέσει κάποια στιγμή το 2019. Ας γνωρίζουμε τι σκέφτεστε για αυτά τα σχόλια παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 ‘UNC Δερμάτινο Δερμάτινο Δερμάτινο’ απελευθερώνεται στις αρχές του επόμενου έτους!

Εάν σκέφτεστε να κολλήσετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να ελέγξετε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες με το ln5factory

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *