Ο Virgil Abloh απελευθερώνει μια αποκλειστική επανάληψη της πόλης του LV 408

μετά το ντεμπούτο του στο πρώτο του πάνινο παπούτσι LV 408 στις αρχές του τρέχοντος έτους, ο Virgil Abloh πρόκειται να ανυψώσει τη σιλουέτα και να απελευθερώσει ειδικές εκδόσεις του πολυτελούς πάνινα παπούτσια παγκοσμίως. Ο Αμερικανός σχεδιαστής έχει δημιουργήσει αποκλειστικά χρωματιστά για το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Σεούλ, τη Σαγκάη και το Τόκιο.

Το πάνινο παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ομαλό δέρμα με εύκαμπτα μπαλώματα σουέτ. Σε μια υψηλότερη από τη συνηθισμένη σιλουέτα HI-Top και αμέσως αναγνωρίσιμο μονόγραμμα Louis Vuitton, η δημιουργική αίσθηση του Virgil Abloh έρχεται με τη μορφή αστικών πινελιών, όπως ένα ιμάντα αστραγάλου και πέλμα με υφή. Με ένα διαφορετικό χρώμα στην ταλάντευση ταυτότητα και τα κορδόνια για κάθε διαφορετική πόλη, έρχονται με προστατευτικές σακούλες σκόνης για να τους κρατήσουν ασφαλείς από γρατζουνιές και σκασίματα.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Οι εκδόσεις της Σεούλ και της Νέας Υόρκης πρόκειται να πέσουν στις 25 Νοεμβρίου και να θέσουν τους συναγερμούς σας για την 4η Δεκεμβρίου εάν θέλετε να τοποθετήσετε επαναλήψεις από τις επτά άλλες πόλεις.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *