Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Supreme X Nike Air Zoom Flight 95 SP “University Blue”

μετά την κυκλοφορία του SB Dunk High “από οποιοδήποτε τύπο μέσων” συλλογής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας ματιά Η επόμενη συνεργασία SWOOSH της New York City Streetwear με το Supreme X Nike Air Zoom Flight 95 SP “University Blue”. Μια πολύ υποτιμημένη σιλουέτα που είδε για τελευταία φορά το 2017, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Πρώιμες βολές από τα μεγάλα λάκτισμα, αυτή η πτήση Air Zoom Flight 95 SP πρέπει να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά έργα που έχουν εξυπηρετήσει το Supreme – καθώς και αυτό λέει πολλά. Βαμμένο σε μια τολμηρή “πανεπιστημιακή μπλε” απόχρωση, το toebox γίνεται σε βουτυρώδες σουέτ, ενώ τα πλαϊνά πάνελ αγκαλιάζουν μια στριφογυρισμένη δερμάτινη εμφάνιση που είναι τόσο ασφάλιστρο όσο παίρνει. Η λεπτομέρεια του Paisley μπορεί να βρεθεί σε όλη την άνω που εκτείνεται μέχρι την εξωτερική σόλα.

Ένα υπερμεγέθη Nike Swoosh πυροβολεί πέρα ​​από το μεσαίο πλαϊνό πλαίσιο, ενώ μια μεγάλη καρτέλα έλξης χαρίζει την πλάτη. Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το collab χωρίς να αναφέρετε το “Bug Eye” της φτέρνας που περιβάλλεται από το ανώτατο branding σε λευκό, οριστικοποιώντας το πραγματικά μοναδικό σχέδιο.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, οι “μαύρες” καθώς και οι “κάνναβοι” θα συνοδεύουν το Supreme X Nike Air Zoom Flight 95 SP “UNC” αργότερα φέτος, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για την καλύτερη δυνατότητα σας μπάτσος! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το απροσδόκητο collab, καθώς και ενώ είστε εδώ, ίσως και να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο Supreme X Nike Shox Ride 2 SP!

Εικόνα μέσω μεγάλων κλωτσιών
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *