Το Adidas Originals NMD Racer παίρνει τη θεραπεία Gore-Tex για τη χειμερινή περίοδο

ανεξάρτητα από το τι λέτε, το NMD Hype Train δεν σταματά οποτεδήποτε σύντομα. Μετά από περίπου τρία χρόνια απελευθέρωσης διαφορετικών παραλλαγών του διάσημου Nomad, είναι ασφαλές να πούμε ότι παραμένει από το πιο δημοφιλές στυλ της Adidas, οπότε όταν βγαίνει ένα νέο χρώμα από τους μπλε, οι sneakerheads δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Κατασκευασμένο για τους μήνες της χειμερινής περιόδου, αυτός ο δρομέας NMD εγχέεται με Gore-Tex για την υπέρτατη στεγανοποίηση. Βαμμένο σε ένα λευκό και μαύρο χρώμα, η σιλουέτα επισημαίνεται με τις κόκκινες προθέσεις της σε όλη τη φτέρνα και τον αστράγαλο. Τρεις λωρίδες στο πλάι, ολοκληρωμένες περιτυλίξεις της φτέρνας σουέτ και μια λευκή αύξηση μεσαίας σόλας με outsoles που μοιάζουν με έλξη στο πάνω τελείωμα του σχεδίου.

Ρυθμίστε να κυκλοφορήσετε κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο, ενημερώστε μας τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό το gore-tex που εγχύθηκε Adidas Originals NMD Racer κάτω στα σχόλια παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, η Adidas Yeezy αυξάνεται 700 V2 ‘static’ παίρνει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *