Το B23 Hi-Top Sneaker παίρνει μια ενημέρωση του Ocean-Blue

που αρχίζει η ολοκαίνουργια δεκαετία με στυλ, το Dior B23 High “Bleu” παίρνει την χαλαρή σιλουέτα της μάρκας καθώς και ανυψώνει σε μια νέα colourway. Η χαλαρή επαρκής για να φθορά έρχεται το Σαββατοκύριακο ακόμα σοφός επαρκής για να βράσει σε συναντήσεις για μεσημεριανό γεύμα, αυτό το πάνινο παπούτσι γεφυρώνει το χώρο μεταξύ μητροπολιτικών αθλητικών ειδών καθώς και υψηλής ποιότητας μόδας.

Το άνω μέρος είναι διαθέσιμο σε καμβά Dior-Monogramped με ημι-διαφανή επικάλυψη που βελτιώνει την ανθεκτικότητα καθώς και προσθέτει ένα φουτουριστικό vibe. Οι διατρήσεις προστίθενται στο πλάι της επικάλυψης για να βεβαιωθείτε ότι η αναπνοή καθώς και μια καρτέλα τακουνιών τους καθιστά απλά να συνεχίσουν χωρίς να κατεβείτε κάτω από το πίσω μέρος του παπουτσιού. Το Midsole έρχεται στρωματοποιημένο με μπλοκαρισμένα μπαλώματα καθώς και ολοκληρώνεται με το στιγμιαία αναγνωρίσιμο έμπλαστρο λογότυπου του Dior για να βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης αισθάνεται εξαιρετικά καλύτερος.

Εικόνα μέσω του dior
Όπου αυτό το παπούτσι μόλις κυκλοφόρησε πρόσφατα σε μαύρο καθώς και λευκές επαναλήψεις, αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη σε μπλε ωκεανό για όσους τους αρέσει ένα φλας χρώματος. Κατασκευασμένο στην Ιταλία στα χέρια των επαγγελματικών τεχνιτών, το καθένα καθώς και κάθε βελονιά ελέγχεται, επανατοποθετηθεί και στη συνέχεια επιθεωρείται όταν πολλά άλλα για να δώσουν ένα παπούτσι που είναι τόσο κοντά όσο καλύτερα μπορείτε να πάρετε.

Λόγω της μείωσης της 10ης Ιανουαρίου, το Dior B23 High “Bleu” θα σας καθοδηγήσει γύρω από £ 830 καθώς και μπορείτε μόνο να αστυνομική αξιωματικό μέσω μπουτίκ Dior. Αν και χρησιμοποιεί μια ασφάλιστρο πτυχή που άλλα αθλητικά ενδέχεται να μην αναρωτιόμαστε αν αυτό το βασικό πάνινο παπούτσι αξίζει την μεγάλη ετικέτα κόστους. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι; Ας καταλάβουμε καθώς και να το κρατήσουμε κλειδωμένα στον μοναδικό προμηθευτή για πολλά πιο σπασμένα νέα σε αυτή την κυκλοφορία καθώς και άλλες απαραίτητες πληροφορίες!

Εικόνα μέσω του dior

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *