Το Yeezy βελτίωση 380 “αλλοδαπού μπλε” αποκαλύπτεται

αν δεν το χειριστείτε για να ασφαλίσετε το “Alien” το 2019 τότε μπορεί να είστε στην τύχη καθώς ο Yeezy βελτιώθηκε 380 “αλλοδαπός μπλε” μόλις αποκαλυφθεί. Μια χρώματα που έχει κάνει γύρους σε όλο το πάνινα παπούτσια τους τελευταίους μήνες, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε τόσο μακριά για αυτό το εξωγήινο χρώμα!

Λαμβάνοντας υπόψη το OG 380 Colourway καθώς και την παροχή μιας λεπτής αλλά εντυπωσιακής συστροφής, το “Alien Blue” μπορεί να υπερηφανεύεται ακριβώς το ίδιο το Quialknit άνω όμως με ανανεωμένο πλέγμα πλέγματος κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλευρών. Τώρα επικαλύπτεται επίσης με ένα άγγιγμα πράσινο, αυτό ενεργεί επίσης ως το σύστημα κορδόνι του παπουτσιού, όπου το Kanye West είναι κάπως αμφισβητήσιμο απεριόριστο σύστημα κορδονιών μπορεί να βρωσθεί καθώς και με ευκολία.

Ένα ανοιχτό γκρι κολάρο κρατά ό, τι είναι κλειδωμένο, καθώς και άνετα, καθώς και μετατόπιση της εστίασής σας κάτω, θα ανακαλύψετε μια adidas βελτιώστε το Midsole που στεγάζεται με μια ελαφριά μπλε ημι-ημιδιαφανή μονάδα. Θεωρείται από πολλά sneakerheads όπως πολύ πιο άνετα από τα 350 v2, η πρόσθετη χοντρή φτέρνα πραγματικά βοηθά αυτό. Το στρογγυλοποιώντας όλα είναι μια γκρίζα εξωτερική σόλα από καουτσούκ, η οριστικοποίηση του φουτουριστικού αισθητικού που όλοι καταλαβαίνουμε όσο και η αγάπη.

Το 2020 ήταν μεγάλο για την σιλουέτα που μοιάζει με κάλτσα, καθώς και φαίνεται ότι το 2021 θα είναι το ίδιο ακριβώς και με το ντεμπούτο του adidas yeezy βελτιώνει το 380 “αλλοδαπό μπλε” κάποτε αυτό το άνοιγμα. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, ο Yeezy 700 “Sun” είναι το πρώτο πάνινο παπούτσι του Kanye West του χρόνου!

Εικόνα μέσω yzysplyeaks

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *