Ο Travis Scott flaunts ο προπονητής της Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack”

Travis Scott σίγουρα δεν είναι ξένος όταν αφορά τις συνεργασίες της Nike. Με το θερμό του αναμενόμενο Design Travis Scott X Design X Air Jordan 1 χαμηλά τελικά ξεκινά αυτή την εβδομάδα και ένα πεντάεγμα Nike Air Max 1 που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, ο άνθρωπος δεν παίρνει ποτέ ένα διάλειμμα. Με όλα αυτά που είπαν, η LA Flame έχει πλέον αναγνωριστεί λικνίζοντας το Travis Travis Scott X Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack” και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Μία από τις πιο υποτιμημένες σιλουέτες στο ρεπερτόριο της μάρκας Beaverton, το Air Trainer 1 Mid δημιουργήθηκε από το θρυλικό Tinker Hatfield μέχρι το 1987. Δημοφιλές για το ότι είναι το πρώτο μοντέλο cross-training της εταιρείας υποδημάτων, είναι διακεκριμένο για το ιμάντα του midfoot και Ενθυλακωμένη μονάδα αέρα κάτω κάτω.

Η λήψη του Scott στο διάσημο ζευγάρι είναι βαμμένο σε μια γήινη χρωματική παλέτα με σκούρα καφέ πάνελ που τυλίγονται γύρω από το τακούνι και το toebox. Ένα προς τα πίσω Swoosh χαρίζει τα πλευρικά και τα μέσα πλευρικά πάνελ με τον ίδιο τρόπο στο Travis Scott X Air Jordan 1 υψηλό από το 2019, ενώ η πλάτη είναι demossed με “Cactus” branding σε μια γραμματοσειρά Hajime Sorayama. Για να το στρογγυλοποιήσετε όλα, η μεσαία σόλα στεγάζεται σε καουτσούκ, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει τον Travis Scott X Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack” στην άγρια ​​φύση, τόσο φυσικά, δεν είναι γνωστά πολλά γι ‘αυτά. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται και ενημερώστε μας τι πιστεύετε για αυτήν την επερχόμενη συνεργασία! Στις σχετικές ειδήσεις, ο Travis Scott προσγειώθηκε πρόσφατα μια συμφωνία συνεργασίας με το A24 του Cactus Jack με το A24!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *