Η αύξηση του Adidas Yeezy 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ παίρνει μια επαληθευμένη ημερομηνία αποκατάστασης

που συμμορφώνεται με την σημερινή Adidas Yeezy αύξηση 350 V2 ‘Zebra’ resock, φαίνεται ότι οι τρεις λωρίδες δεν χάνουν χρόνο, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία αποκατάστασης για την ημερομηνία αποκατάστασης για την ημερομηνία αποκατάστασης για την ημερομηνία αποκατάστασης για Η adidas yeezy αυξάνεται 350 V2 ‘ημι -κατεψυγμένο κίτρινο’!

Μόλις η σπανιότερη αύξηση του Yeezy 350 V2 Colourway, το «ημι -κατεψυγμένο κίτρινο» μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα επάνω άνω μέρος, καθώς και βρίσκεται στην κορυφή της μοναδικής ενίσχυσης. Βαμμένο σε μια δυναμική κίτρινη απόχρωση, η ριψοκίνδυνη ριψοκίνδυνη κοσμεί το σχέδιο για μια εύκολη αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, αυτό το παπούτσι λαμβάνει τη θεραπεία από καουτσούκ, καθιστώντας τα ιδανικά για τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες μπροστά.

Σύμφωνα με τον Yeezy Mafia, η Adidas Yeezy αυξάνεται 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ πρόκειται να επαναδημιουργήσει παγκοσμίως στις 14 Δεκεμβρίου. Οι ποσότητες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο αυτό είναι ενδιαφέροντα νέα για όσους έχασαν την πρώτη φορά! Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα; Θα γυρίσετε; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω! Ενώ είστε εδώ, εδώ είναι πέντε άλλα Yeezys ότι η Adidas θα έπρεπε να αποκαταστήσει!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *