Μια λεπτομερής ματιά στο φόβο του Θεού X Nike Air Skylon II

από τότε που διαρρεύσει για πρώτη φορά τον Απρίλιο, οι sneakerheads παντού ήταν (IM) να περιμένουν υπομονετικά την απελευθέρωση του φόβου του Θεού X Nike Air Skylon II, Λοιπόν, όπως τώρα, παίρνουμε μια λεπτομερή ματιά στο εν λόγω πάνινο παπούτσι!

Κρατώντας με τον αρχικό σχεδιασμό του Vintage Runner, το Jerry Lorenzo-Helmed αποτύπωμα προσθέτει στυλ με μια επιλογή από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα καθώς και πρακτικές επαναλήψεις. Ζωγραφισμένο σε ένα εξαιρετικά καθαρό χρώμα, ένας συνδυασμός αναπνεύσιμου πλέγματος, luxe nubuck, καθώς και δερμάτινη δερμάτινη δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνει αυτόν τον αέρα Skylon II. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το παραδοσιακό σύστημα κορδονιών αντικαθίσταται με ένα σύστημα εναλλαγής, προσφέροντας στους χρήστες με την τελική εφαρμογή κλειδώματος.

Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από το νέο έτος στις 27 Δεκεμβρίου, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το φόβο του Θεού X Nike Air Skylon II κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε άλλα νέα του sneaker, αυτό θα μπορούσε να έμοιαζε το Adidas Yeezy 700!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *