Μια ματιά στο Air Jordan 1 High OG “Light Combintion Red”

Πιάσαμε την εξαιρετικά πρώτη μας ματιά του Air Jordan 1 High OG “Light Combintor Red” όλη τη μέθοδο τον Δεκέμβριο, επίσης Όσο μόλις οι λήψεις διαρρεύσουν στο διαδίκτυο, οι sneakerheads σε όλο το επιθυμητό ζευγάρι. Ένα αναζωογονητικό χειριστήριο το θρυλικό παπούτσι μπάσκετ, τώρα παίρνουμε μια εμφάνιση σε πόδια χάρη σε αυτά τα ολοκαίνουργια πλάνα από το sneaker insider @hanzuying!

Κατασκευασμένο από δέρμα κόκκων υψηλής ποιότητας, ο “συνδυασμός φωτός” διαθέτει μια καθαρή λευκή βάση, ενώ τα κόκκινα πάνελ κάνουν τη μέθοδο τους στο κολάρο, το τακούνι, καθώς και το toebox. Για μια επιπλέον ποπ αντίθεση, η Nike έχει προσθέσει “Laser Orange” τόνους στον αστράγαλο καθώς και Swoosh για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Τούτου λεχθέντος, ενώ αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι σίγουρα αρκετά πυρκαγιά, πολλοί από εσάς το συγκρίνετε με τον συνδυασμό McDonald, καθώς και πρέπει να συμφωνήσουμε.

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying
Κάτω από την Air Jordan 1, θα ανακαλύψετε μια τραγανή μεσαία σόλα καθαρού αέρα. Αυτό παρέχει ασυναγώνιστη άνεση, καθώς και μαξιλάρια τόσο όσο και από το γήπεδο. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, μια μαύρη εξωτερική σόλα από καουτσούκ ολοκληρώνει το σχέδιο, συνδέοντας εντελώς την αισθητική.

Αν θέλετε το Nike Air Jordan 1 High OG “Light Combinflove Red” στην προσωπική σας συλλογή τότε πρέπει να ακούσετε! Ενώ μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, η φήμη έχει ότι θα πέσει αυτό το καλοκαίρι στις 21 Ιουνίου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το χρώμα, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 1 Vintage High OG “Barned” παίρνει ένα δερμάτινο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Makeover!

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Εικόνα μέσω του Hanzuying

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *