Ικανοποιήστε το γλυκό σας δόντι με αυτό το Supreme X Skittles Collab

Μετά τις ειδήσεις της επερχόμενης συνεργασίας Supreme X Vans, η μάρκα Skate της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε τώρα λεπτομέρειες για μια επερχόμενη ειδική της Black Friday. Το Supreme X Skittles έχει συναντηθεί για μια περιορισμένη επιλογή αγαθών με μια σειρά από έντονα σχέδια και συνεργατικά λογότυπα.

Ενώ η πλήρης συλλογή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, μέχρι στιγμής έχουμε δει μια σειρά από επιπλέον κολλημένα αγαθά, συμπεριλαμβανομένου ενός σακάκι Mitchell & Ness Varsity, μια επιλογή από νέα beanies της εποχής, γάντια ποδηλασίας Castelli και ένα σακάκι Polartec και παντελόνι.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Το Supreme X Skittles Mitchell & Ness Varsity Jacket φτάνει με ένα εξωτερικό από βαμβάκι με ένα καπιτονέ σατέν επένδυση. Το εξωτερικό του σακάκι αθλητίζει μια βαριά γκάμα μοτίβων και λογότυπων Skittles, που περιλαμβάνει μια υπογραφή βραχίονα “Taste the Rainbow” και το λογότυπο Supreme “S” σε μια σειρά από κεντημένα γλυκά.

Προχωρώντας, το σακάκι Polartec διαθέτει μια σειρά από γραμματοσειρές Supreme X Skittles με ένα ξεχωριστό θέμα αγώνων. Το πίσω μέρος του ενδύματος αθλείται ένα μεγάλο κέντημα “Skittles Supreme Racing Team” με μια σειρά από αποχρώσεις.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Στρογγυλοποιώντας τη συλλογή, βλέπουμε ακόμη και ένα Supreme X Skittles συνεργατικό πακέτο γλυκών, με το ανώτατο λογότυπο να αντικαθιστά την προσθήκη Skittles στην ίδια γραμματοσειρά. Η πλήρης συλλογή πρόκειται να φτάσει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. BST. Σε άλλες ειδήσεις, η πιο hyped συνεργασία του 2021 έχει ονομαστεί και αυτό είναι.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *