Το Jaden Smith X New Balance Vision Racer είναι εντελώς φιλικό προς το vegan

Ο Jaden Smith X New Balance Vision Racer έχει μόλις αποκαλυφθεί ως το πρώτο πάνινο παπούτσι του Hollywood Star και είναι γεμάτο με βέγκαν Ευθυγραμμίστε με τις προσωπικές αξίες του Smith.

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από βιώσιμα υλικά, ο δρομέας Vision παίρνει μια ογκώδη εμφάνιση και έρχεται ντυμένος με ένα πορφυρό χρώμα των μεσάνυχτων. Εμπνευσμένο από τις επιτυχημένες Silhouettes X-Racer και 1700, το ζευγάρι είναι επίσης γεμάτο από τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Το άνω των άνω του δρομέα όρασης είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα, πολυεστέρα και αντανακλαστικά νήματα, ενώ η μεσαία σόλα σχηματίζεται από ανακυκλωμένο αφρό για να προσφέρει μια βιώσιμη και άνετη λύση. Ο Jaden Smith έχει ενταχθεί στις τάξεις της New Balance και στοχεύει να πάρει την αμερικανική ετικέτα υποδημάτων κάτω από μια φιλική προς το μέλλον, βοηθώντας να προωθήσει τη μετεγκατάσταση προς την παραγωγή χωρίς απόβλητα.

Η χονδρική μεσαία σόλα είναι εύκολα το ξεχωριστό χαρακτηριστικό της συνεργασίας, με ένα μεγάλο γραφικό όραμα που τυπώνεται στην εξωτερική σόλα. Το κλασικό branding της New Balance παρουσιάζεται σε όλη την έκταση, ενώ η υπογραφή του Jaden κοσμεί την εσωτερική σόλα για ένα premium συνεργατικό άγγιγμα.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Εάν ήδη σκάβετε τη συνεργατική προσπάθεια του Jaden Smith με την New Balance, τα καλά νέα είναι ότι ο δρομέας Vision πρόκειται να πέσει αργότερα αυτό το μήνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα υποδήματα και ενώ βρίσκεστε εδώ ελέγξτε το πακέτο Tiger Patchwork του Vans!

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *