Μια καλύτερη ματιά στο UV -αντιδραστικό Yeezy Boost 350 V2 “Light”

Kanye West’s 350 V2 έχει παραμείνει πολύ αμετάβλητο από το ντεμπούτο του το 2016, έτσι φυσικά, θα θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο – εκεί είναι όπου Το Yeezy Boost 350 V2 “Light” έρχεται. Ενώ τα παπούτσια που αντιδρούν με υπεριώδη ακτινοβολία είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, εκτελούμενο με ζευγάρια όπως το Civilist X Nike SB Dunk Low, καθώς και το South Park X Adidas School 80, αυτή είναι η πρώτη φορά Ότι έχετε εργαστεί στο εξαιρετικά δικό του, καθώς και τώρα παίρνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση!

Πρώτα διαρρεύσει νωρίτερα αυτό το έτος, το εύστοχα ονομασμένο “φως” μπορεί να μοιάζει με αρκετές εκατοντάδες άλλα χρωματιστά yeezy, ωστόσο υπάρχει κάτι περισσότερο από ικανοποιεί το μάτι. Με μια καθαρή κρέμα primeknit άνω, καθώς και μαλακό κίτρινο που περιγράφει καθ ‘όλη τη διάρκεια, ένα μονόινο ταιριάζει μαζί με τα λωρίδες που βυθίζονται στο πλευρικό πλευρικό πλαίσιο, ενώ τα παχιά κορδόνια σχοινιών συνδέουν οτιδήποτε μαζί. Μια καρτέλα Pull Pull-through, γύρω από τη φτέρνα, υπονοώντας ήδη ότι αυτό δεν είναι μόνο οποιοδήποτε είδος παλιάς απελευθέρωσης.

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται αρκετά καθαρό σε τυπική κατάσταση, μόλις αυτό το 350 είναι διαθέσιμο σε επαφή με με UV ζωντανές μοβ πινελιές αρχίζουν να εμφανίζονται σε όλη τη δεμένη. Το Stipe μετατρέπεται επίσης σε πιο σκούρο κίτρινο, συμπληρώνοντας πλήρως την adidas ενισχύει την μεσαία σόλα.

Το Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Light” είναι ένα πρώτο για το Kanye, καθώς σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο. Φημολογείται ότι μειώνεται στις 21 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό! Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και θα επιθεωρήσετε τις τελευταίες κυκλοφορίες του Yeezy Sneaker εδώ! Στις Associated News, το Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint” παίρνει μια μεγάλη ανακατασκευή!

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω repgod888
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *