Το Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” μόλις πήρε μια μεγάλη ανακατασκευή!

Εάν δεν καταφέρατε να μπείτε στο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας, καθώς μόλις πήρε μια σημαντική αποκατάσταση στους απογόνους! Τα χέρια κάτω από ένα από τα πιο μοναδικά Yeezys για να πέσουν τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θέλετε σοβαρά να χάσετε αυτό!

Το πρώτο χρώμα που θα πέσει ως μέρος της σειράς τριών-shoe τέφρας, η “πέτρα τέφρας” γίνεται μόνο για την Ευρώπη. Βαμμένο σε μια γήινη χρωματική παλέτα, το Primeknit έπειτα έρχεται σε αντίθεση με μια εντυπωσιακή κόκκινη λωρίδα που πυροβολεί στο πλευρικό πλαϊνό πλαίσιο για μια ματιά που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Κάτω από κάτω, θα εντοπίσετε μια ενίσχυση adidas ενίσχυση που είναι κάρβουνο σε χρώμα. Το ημι-μεταβατικό φινίρισμα, ώστε να μπορείτε να δείτε τη μαγεία μέσα. Για να τα στρογγυλεύουμε όλα, οι ανοιχτοί καφέ τόνοι κάνουν το δρόμο τους προς το κολάρο και τα κορδόνια, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Διατίθεται τώρα στο Offspring, αρπάξτε το Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone” τώρα πριν είναι πολύ αργά! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να εξασφαλίσετε το μέγεθός σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο επερχόμενο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Pearl”!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *