Μια πλήρης ματιά στο πλήρες Stranger Things X Nike Sneaker καθώς και στη συλλογή ειδών ένδυσης

μετά από έναν τόνο διαρροών καθώς και teasers, το Swoosh έχει αποκαλύψει επίσημα την έντονα αναμενόμενη πλήρη Stranger Things X Nike Collection. Επηρεασμένος από την μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή Netflix που πήρε τον κόσμο από την καταιγίδα πίσω το 2016, αυτή η συλλογή είναι μια ανάγκη για αστυνομικό για τους οπαδούς της σειράς εκτός από sneakerheads που απλά θέλουν να πάρουν κάποια vintage εργαλεία. Απελευθερώνοντας λίγο πριν την τρίτη σεζόν ντεμπούτο στις 4 Ιουλίου, εδώ είναι ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε!

Απελευθερώνοντας σε δύο κεφάλαια, ο πρώτος αποτίει φόρο τιμής στα Hawkins High Institution Colors καθώς και στην μασκότ Tiger, ενώ η δεύτερη αντιπροσωπεύει τις διακοπές των μεσαίων καλοκαιριών καθώς και τα πυροτεχνήματα που παίζουν σημαντική λειτουργία στην τρέχουσα σεζόν.

Διαθέτοντας τρεις διάσημες σιλουέτες Swoosh, συμπεριλαμβανομένου του Cortez, του Blazer, καθώς και του Tailwind, η συλλογή Hawkins είναι ζωγραφισμένη σε εντυπωσιακό πράσινο, πορτοκαλί, καθώς και λευκούς τόνους, ενώ το πακέτο OG εμφανίζεται σε έναν πατριωτικό συνδυασμό που επηρεάζεται από Ημέρα αυτοπεποίθησης, η οποία ακριβώς συμβαίνει να είναι η ημερομηνία που πέφτει η τρίτη σεζόν. Μια συμπληρωματική ποικιλία ενδυμάτων θα απελευθερώνεται μαζί με τα πάνινα παπούτσια.

Αν θέλετε να αστυνομεύσετε το Stranger Things X Nike Collection, τότε πρέπει να ακούσετε! Η συλλογή «Hawkins High School» θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου στη Nike, καθώς και την επιλογή των εμπόρων, που συμμορφώθηκε με το πακέτο OG την 1η Ιουλίου. Ας καταλάβουμε ποια ζευγάρια θα αρπάζετε, καθώς και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *