Κοιτάξτε πρώτα το Atmos X Adidas Originals NMD R1

, ανεξάρτητα από το τι λέτε, το τρένο NMD Hype δεν σταματά οποτεδήποτε σύντομα. Μετά από περίπου τρία χρόνια απελευθέρωσης διαφορετικών παραλλαγών του εικονικού νομάδου, είναι ασφαλές να πούμε ότι το NMD R1 παραμένει από το πιο δημοφιλές στυλ της Adidas, οπότε όταν μια νέα συνεργασία βγαίνει από τους μπλε, οι sneakerheads δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Συνεργαζόμενοι με την ατμόσφαιρα της Ιαπωνίας, το Atmos X Adidas Originals NMD R1 διαθέτει ένα μαύρο πλέγμα άνω, με την αντίθεση με τρεις λωρίδες που τρέχει κάτω από τις πλευρικές και τις μεσαίες πλευρές. 3M LACES Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει στο σκοτάδι και μια πλήρης ώθηση μεσαία σόλα κάθεται κάτω για πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα. Να το στρογγυλοποιήσει όλα, υπερβολικά “adidas, το εμπορικό σήμα με τις 3 λωρίδες”? Η επωνυμία κοσμεί το κουτί των δακτύλων.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, το Atmos X Adidas Originals NMD R1 πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο στις 17 Νοεμβρίου. Η εικασία μας είναι ότι είναι αποκλειστική για την ιαπωνική αγορά, αλλά φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή σε περίπτωση που οι αλλαγές! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτή τη συνεργατική ερμηνεία στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, ο Atmos αναβιώνει τη συλλογή Nike Air Max Light 2 1994.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *