Μια σύντομη ιστορία του Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU

Τον Δεκέμβριο του 2015, το Adidas Originals πήρε τον κόσμο του πάνινα παπούτσια εντελώς από την καταιγίδα, με το τότε πρόσφατα αποκάλυψε NMD. Σκεφτήκατε από πολλά να είναι ένα μελλοντικό κλασικό, το παπούτσι που έγινε χρησιμοποιεί ένα πλήρες άνω άνω μέρος, καθώς και κάθισε στην κορυφή ενός πλήρους μήκους βελτιώνει την μεσαία σόλα, η οποία έγινε προεξέχουσα από την Ultra βελτίωση που έπεσε λίγους μήνες πριν.

Χωρίς αμφιβολία, το NMD ήταν ένα άμεσο χτύπημα. Οι sneakerheads σε όλο τον κόσμο λατρεύονταν απολύτως την υποβαθμισμένη αλλά ριζοσπαστική αισθητική, καθώς και τα πολύχρωμα «μπλοκ LEGO» γύρω από τη μεσαία σόλα, το έδωσε μια αίσθηση του χιούμορ ότι τα πάνινα παπούτσια απλώς λείπουν τότε. Σύντομα, οι τρεις λωρίδες κυκλοφόρησαν πέντε πολύ περισσότερες εκδόσεις του νομάδου, ωστόσο, μόνο ένα από αυτά θα αντέχει τη δοκιμασία του χρόνου.

Παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2016, η ανθρώπινη φυλή NMD – ή η NMD HU, για σύντομο χρονικό διάστημα, έγινε σε συνεργασία με τον ίδιο τον Pharrell Williams. κεντημένο με “ανθρώπινη φυλή”? Σε όλο το πάνω μέρος, το «κίτρινο» ήταν το πρώτο χρωματιστό για να κυκλοφορήσει, καθώς και μέχρι σήμερα, είναι μακράν μία από τις πιο επιθυμητές αποχρώσεις, με τυπική αγοραία αξία περίπου £ 1.250.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του NMD HU καθώς και οποιουδήποτε τύπου της άλλης έκδοσης Nomad ήταν το έξυπνο σύστημα κορδονιών. Όπως και το CS1, το HU χαρακτήρισε ένα σχέδιο που μοιάζει με κάλτσα, ωστόσο, ένα κλουβί που συνδέεται με τους μεσαία σόλα που επέτρεψαν στους χρήστες να ουσιαστικά ουσιαστικά το πάνινο παπούτσι μαζί, χρησιμοποιώντας ένα πιο σφιχτό ή πολύ πιο κλωτσιά πίσω. Προς έκπληξη κανενός, το «κίτρινο» προσφέρθηκε αμέσως, καθώς και η συμμόρφωση με αρκετές άλλες εξαιρετικά λαχταριστές πάνω από τα χρώματα.

Η πρώτη συλλογή NMD HU εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς και εισήγαγε ένα πεντάρι από πολύχρωμες αποχρώσεις, όπως το «μαύρο», το «μπλε», το «πράσινο», το «κόκκινο», καθώς και το «Tangerine», όλα αυτά ήταν όλα κεντημένα με διαφορετικά μηνύματα που έπαιξαν με το μοτίβο «ανθρώπινης φυλής», συμπεριλαμβανομένου του “Hue Man”. καθώς και “άνθρωπος” ·.

Οι sneakerheads έπρεπε να περιμένουν πάνω από ένα χρόνο για πολύ περισσότερα χρώματα του επιθυμητού NMD HU. Τον Νοέμβριο του 2017, ο Pharrell αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο πακέτο, ενημερώνοντας τα πάνινα παπούτσια με νέα μηνύματα, καθώς και μια υπέροχη νέα εξωτερική σόλα. Με την επίλυση του πακέτου «Trail», η μείωση που αποτελείται από το «πολύχρωμο», το «ανοιχτό γυμνό», το «Sun Glow», καθώς και φυσικά, την πιο σημαντική σκιά όλων αυτών, το «Oreo». Αυτή η απελευθέρωση επηρεάστηκε από την ορειβασία, καθώς και όπως συνέβη με μια ποικιλία πολύχρωμων ενδυμάτων, που κυμαίνονταν από σακάκια μέχρι τα παντελόνια, όλα ζωγραφισμένα στα ζωντανά χρωματικά σχήματα των αθλημάτων.

Περίπου ακριβώς την ίδια στιγμή, ο κ. Williams συνέδεσε με το Billionaire Kids Club – μια ετικέτα streetwear που ίδρυσε το 2005 με τον Nigo του Bape. Ονομάστηκε «Cotton Candy», το BBC NMD HU ήταν διακοσμημένο με το “Cuerpo Terre”. Στα vamps, τα οποία στην πραγματικότητα εξισώνονται με τη «γη» καθώς και το «σώμα». Αυτός ο νομαδός κατέληξε να είναι η πιο περιορισμένη ανθρώπινη φυλή της εποχής … Μέχρι λίγες μέρες αργότερα.

Για να γιορτάσει την παράδοση της Colette, ο Pharrell συνεργάστηκε με το γαλλικό High-end Fashion Home Chanel για ένα συνεργατικό NMD HU που θα προσελκύσει την προσοχή του κόσμου. Προσφέρεται από ένα μόνο κατάστημα, η Chanel Human Race λιανικώς έλαβε λιανική πώληση σε £ 1.000, καθώς και περιοριζόταν σε μόλις πεντακόσια ζεύγη παγκοσμίως. Φυσικά, το επιθυμητό παπούτσι προσφέρθηκε στιγμιαία, καθώς και η αγοραία αξία του πυροβόλησε μέχρι και £ 10.000 αμέσως, καθιστώντας το το πιο δαπανηρό NMD Hu που έγινε ποτέ – δεν μπορούμε να δηλώσουμε ότι είμαστε σοκαρισμένοι.

Μετά από όλη αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία NMD, το Skateboard P πήγε ειρηνικό για μερικούς μήνες, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2018, όταν εισήγαγε ένα εντελώς νέο πακέτο νομάδων. Επηρεασμένος από το Holi, μια μέρα στις παραδόσεις των ινδουιστών όταν τα μεγάλα vibes, καθώς και τα φωτεινά χρώματα, ξεπερνούν πραγματικά το φυσικό επίπεδο, αποκαλύφθηκε ο «κενός καμβάς», καθώς ήταν πραγματικά ένα θέαμα που βλέπεις. Κατασκευασμένο για προσαρμοσμένο, αυτό το καθαρό πάνινο παπούτσι συμμορφώθηκε με άλλα τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των «μαύρων», των «κοραλλιών» και της «ροζ λάμψης». Όχι μόνο όπου ήταν μοναδικά, ήταν επίσης αρκετά υποτιμημένα, υποδεικνύοντας ότι οι sneakerheads θα μπορούσαν να τους ροκάρει με ευκολία.

Ενώ το πακέτο «Holi» επικεντρώθηκε πολύ περισσότερο στην Ινδία, ο Pharrell μετακόμισε στην Ανατολική Ασία για την επόμενη κυκλοφορία του με το πακέτο «αποκλειστικής» της Κίνας. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτή η μείωση έγινε μόνο για την Κίνα, καθώς και το Μάιο αποκαλύφθηκε. Περιλαμβάνονται από τρία χρώματα, όπως το «μπλε», το «πράσινο», καθώς και το «κόκκινο», ένα ζευγάρι «χρυσό», όμως, κυκλοφόρησε, ωστόσο, έγινε μόνο για τους φίλους καθώς και για την οικογένεια. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να το αξιοποιήσετε αν έχετε περίπου 5.000 λίρες για να διατελέσετε. Κάθε ζευγάρι ήταν κεντημένο με «πάθος», «νεολαία», «ειρήνη», καθώς και «ευτυχισμένη» αντίστοιχα, με την απλοποιημένη κινεζική μετάφραση να κοσμεί το άλλο παπούτσι.

Αφού απελευθέρωσε το πακέτο «αποκλειστικά» της Κίνας, το Skateboard P κοίταξε 6.000 μίλια μακριά για την επόμενη έμπνευσή του, παράγοντας το πακέτο Solarhu. Εμπνευσμένο από το ακατέργαστο πνεύμα καθώς και το στυλ της Ανατολικής Αφρικής, έγιναν προσφέρθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018. Με γραφικά που επηρεάζονται από την αρχαία τέχνητης ρεφλεξολογίας, το πακέτο ‘Solarhu’ δεν ήταν σίγουρα τόσο εμφανής με κάθε άλλο χρώμα λόγω του πολύ ιδιαίτερου σχεδίου του. Τούτου λεχθέντος, τα χρώματα ήταν ακόμα φωτιά, καθώς και το ήθος πίσω από το NMD HU διατηρήθηκε για αυτή την πτώση. Η φημισμένη εξωτερική σόλα διαδρομής ενημερώθηκε για αυτή την έκδοση, καθώς και ένας τόνος πρόσθετων πτυχών στυλ εφαρμόστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύχρωμου κολάρο, καθώς και ενός λευκού κιβωτίου που περιβάλλει το κεντημένο κείμενο.

Λοιπόν, τι πρέπει να περιμένουμε από το μελλοντικό Pharrell Williams X Adidas Original NMD HU κυκλοφορίες; Μόνο ο χρόνος θα πει, ωστόσο, καταργεί ότι η εταιρική σχέση θα μειωθεί στα βιβλία της ιστορίας ως μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες του sneaker όλων των εποχών. Η καλύτερη ισορροπία μεταξύ του τύπου καθώς και της λειτουργίας, το NMD HU πάντα γιορτάζει το καλύτερο της ανθρωπότητας, καθώς και αυτό δεν θα αλλάξει οποτεδήποτε σύντομα.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *