Το Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” είναι το ιδανικό πάνινο παπούτσι

Το Nike Air Max 97 είναι πίσω καθώς και πολύ καλύτερα από ποτέ. Μετά από ένα ειρηνικό 2019, αυτό το πάνινο παπούτσι πρόκειται να χτυπήσει τα ράφια δύσκολα το 2020. Ένα από τα standout ζευγάρια που έχουμε δει, λοιπόν, πρέπει να είναι το Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets”. Ερχόμενοι με ένα συνδυασμό πιπαρών χρωμάτων, καθώς και να κολλήσουν αληθινό στην παραδοσιακή σιλουέτα, τα κεφάλια AM97 θα σκαρφαλώσουν για να πάρουν ένα ζευγάρι από αυτά.

Ξεκινώντας από τις τεχνικές λεπτομέρειες πολύ πρώτα, καθώς και το πρώτο, η Nike επέλεξε ένα πλούτο υλικών υψηλής ποιότητας. Ερχόμενοι με ένα εύκαμπτο δέρμα σε όλη την επικάλυψη, αυτό συμπληρώνεται από τη χρήση μιας αναπνοής προσαρμογής που παρέχει στον χρήστη μια ολοήμερη άνεση. Το Underfoot είναι το παραδοσιακό σύστημα αέρα πλήρους μήκους που το Air Max 97 έγινε διάσημο. Με άλλες σιλουέτες που χρησιμοποιούν τώρα αυτή την έξυπνη μονάδα αέρα, κανένας δεν φαίνεται τόσο μεγάλη όσο η ομαλή AM97.

Με τη βάση του παπουτσιού που έρχεται σε ένα καθαρό λευκό, αυτό παρέχει στο πάνινο παπούτσι μια αίσθηση το καλοκαίρι. Τα καλοκαιρινά vibes προωθούνται μόνο από το παραδοσιακό χρωματισμό Charlotte Hornets του Purple καθώς και από το Teal. Ερχόμενοι στις επικαλύψεις, τη γλώσσα, καθώς και το branding, αυτές οι ενέσεις χρώματος κάνουν αυτό το πάνινο παπούτσι να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Στρογγυλοποιημένη με επιτυχίες πορτοκαλιού στη μονάδα Heel-Tab καθώς και με την Air Unit, η Nike Air Max 97 “Charlotte Hornets” πρόκειται να μειωθεί σύντομα στους λιανοπωλητές. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *