Αυτές οι επερχόμενες Ιορδανίες 1s δεν είναι “για τη μεταπώληση”

της Jordan Brand της Nike διασκεδάζει στο συνεχώς παρουσιαζόμενο πρόβλημα των επαναπωλητών, αποκαλύπτοντας αυτήν την ειδική συλλογή διακοπών. Έρχεται σε μια εποχή που η αγορά μεταπώλησης είναι ακμάζουσα. Όποια και αν είναι η άποψή σας για όσους επωφελούνται από τη ζήτηση για ειδικά λάκτισμα, πρέπει να δεχτείτε ότι είναι όλα μέρος του παιχνιδιού.

Η Nike φέρνει ενδιαφέρον για το θέμα με το πακέτο Jordan 1 ‘Not for Resale’. Οι εικόνες διαρρέουν νωρίτερα τον μήνα καθώς και τώρα, τελικά έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Το κίνητρο του δανεισμού από τη συλλογή του Virgil Ablog of Off-White X Nike, αυτή η ψηλή κορυφή είναι γεμάτη με φράσεις κατά μήκος της μεσαίας σόλας, της γλώσσας καθώς και του κιβωτίου toe. “ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ”; “Παρακαλώ πτυχή”; “ΦΟΡΕΣΕ ΜΕ”;!

Αυτό το branding είναι σίγουρα ξεχωριστό, ωστόσο, μεγάλο μέρος του υπόλοιπου παπουτσιού παραμένει πιστό στο πρωτότυπο. Χαρακτηριστικά δερμάτινα χαρακτηριστικά σε αυτό το θέμα της Ιορδανίας 1 σε έγχρωμο μπλοκάρισμα. Μέχρι στιγμής, αποκαλύφθηκε ένα κίτρινο OG καθώς και το κόκκινο χρώμα.

Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας για την Ιορδανία 1 «όχι για μεταπώληση» στα παρακάτω σχόλια. Διαφορετικά, μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι φήμες θα πρότειναν ένα λανσάρισμα του Δεκεμβρίου.

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *