Κοιτάξτε στο παρελθόν με την πρώτη πλήρη συλλογή γυαλιών του Off-White

ακολουθώντας τις επίσημες εικόνες του Off-White X Nike Air Force 1 “Πανεπιστήμιο Gold” σήμερα το πρωί, φαίνεται ότι η ετικέτα του Virgil Abloh συνεχίζει να καυχηθεί η δημιουργικότητά του σε άλλα Οι περιοχές με την πρώτη πλήρη συλλογή των γυαλιών της επίσης αποκαλύπτονται.

Φτάνοντας σε διάφορες αναδρομικές και λάθη χωρίς λαχανικά, αυτή η συλλογή παρουσιάζει γνωστά γραφικά μοτίβα σε Off-White, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών «βέλους» οπτικής και γραμματοσειράς λογότυπων υπογραφής.

Εικόνες μέσω off-white
Προτεινόμενα στη συλλογή είναι 8 στυλ πλαισίου Όλα φαινομενικά εμπνευσμένα από τάσεις μόδας του παρελθόντος. Με τα νέα στυλ με τίτλο “Marfa”, “Άλπεις”, “Μάντσεστερ” και “το ακρωτήριο”, η πλήρης συλλογή διαθέτει επίσης προηγούμενες υπόλευκες σιλουέτες από προηγούμενες εποχές όπως το “Virgil”, “Arthur”, “Tropez “και” Cady “. Με τα νεύμα έως τη μόδα της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90, αυτές οι αποχρώσεις είναι εγγυημένες για να προσθέσουν κάποιο διαχρονικό στυλ στα καλοκαιρινά σας ταιριάζει.

Όταν μιλάς για την απόφασή του να δημιουργήσει μια συλλογή κομματιών χωρίς λαιμό, εξήγησε “δεν πιστεύω στο φύλο, μόνο σχεδιασμένο”. Παράλληλα με τη συλλογή, ο Abloh έλαβε επίσης τη βοήθεια της Helena Christensen, Justine Biticon και Lil Dre Για να μοντελοποιήσετε τα κομμάτια καθώς “αντιπροσωπεύουν διαφορετικές παγκόσμιες απόψεις και προοπτικές” και ταιριάζουν στο λογαριασμό για αυτή την προθεσμιακή καμπάνια σκέψης.

Εικόνες μέσω off-white
Η πρώτη πλήρης συλλογή γυαλιών του Off-White είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία τώρα στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και θα φτάσει φυσικά στα καταστήματα στις 21 Ιουνίου. Σε άλλες ειδήσεις, η συλλογή Cardinal Stock Nike X Nokta είναι διαθέσιμη εδώ!

Εικόνες μέσω off-white

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *