Η Kim K ανακοινώνει την επιστροφή του Yeezy Powerpase στο Luxe Suede

εικόνα μέσω Forbes
Το Yeezy Powerfase είναι αναμφισβήτητα ένα από τα Kanye West’s Πολλά υποτιμημένα αθλητικά παπούτσια Adidas. Πρώτα αποκαλύψτε το καλοκαίρι του 2017, το παπούτσι κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής «Calabasas» του YE και συναντήθηκε με αρκετά μικτές αντιδράσεις.

Πολλοί sneakerheads αγαπούσαν τον καθαρό, ρετρό σχεδιασμό, αλλά είχαν πάρει επίσης aback από το πόσο διαφορετική αυτή η απελευθέρωση ήταν σε σύγκριση με τα άλλα παπούτσια του. Είτε είστε οπαδός της αισθητικής Vintage είναι απολύτως από εσάς, αλλά αν είστε, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι η Powerphase κάνει μια επιστροφή αργότερα αυτό το μήνα!

Ανακοινώθηκε από τον Kim K τον εαυτό της μέσω της ιστορίας της Instagram της, η Powerfase θα καταβάλει μακριά με τα κλασικά δερμάτινα υλικά, να επιλέγει αντ ‘αυτού για μια βουτυρώδη ομαλή κατασκευή σουέτ που είναι μαλακή στην αφή. Αυτό το makeover ξεκίνησε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εξοργιστικής συνέντευξης του Kanye πίσω τον Ιούλιο, αλλά όλοι θεωρούμε ότι ήταν ένα δείγμα που ποτέ δεν πρόκειται να δει το φως της ημέρας. Η κ. Kardashian-West παρουσιάστηκε επίσης ότι το παπούτσι θα πέσει σε δύο χρώματα σε ένα “ανοιχτό γκρι χρώμα και σε ένα μπεζ χρώμα”.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, οι φήμες δηλώνουν ότι η «σαφής καφέ» του Yeezy Powerpase θα πέσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Χέρια κάτω από μια από τις πιο απροσδόκητες εκτοξεύσεις Yeezy του έτους, το καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες. Θα προσθέσετε κάποια από αυτές στη συλλογή σας; Ενημερώστε μας και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα τρέχοντα και τα μεγαλύτερα νέα που η κοινότητα Sneaker πρέπει να προσφέρει!

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *