Το Air Jordan 11 Adapt “UNC” παίρνει ένα παραδοσιακό στο μέλλον

με την επανέκδοση του εικονικού “Cool Gray” ακριβώς γύρω από τη γωνία, φαίνεται ότι η Jordan Brand έχει ακόμη ένα AJ11 μέχρι το μανίκι του ως Παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Air Jordan 11 Adapt “UNC”. Το δεύτερο χρώμα για να χαρίσει την αυτο-προσβληθείσα σιλουέτα, αν θέλετε να επιστρέψετε στο μέλλον, τότε αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να το κάνετε!

Φτάνοντας στο θρυλικό “Πανεπιστήμιο Blue” Colourway ή “UNC”, αυτό το Air Jordan 11 αποτίει φόρο τιμής στο Alma Mater του Michael Jordan, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. Βαμμένο στα λευκά και μπλε χρώματα του θεσμού της εγκατάστασης, τα παραδοσιακά Tinker Hatfield διαθέτουν ένα σκληρό άνω άνω, ενώ οι λάσπες είναι ντυμένοι με εύκαμπτο σουέτ.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ακολουθώντας τα βήματα άλλων αριστουργημάτων της Nike, όπως το Adapt Huarache, καθώς και το Adapt BB 2.0, το “UNC” διαθέτει έναν κινητήρα που αναπτύχθηκε στην παγωμένη μπλε αέρα μεσαία σόλα. Δύο κουμπιά σας επιτρέπουν να αλλάξετε το παπούτσι με ευκολία, ωστόσο, λειτουργεί επίσης με το smartphone σας καθώς και το smartwatch επίσης. Εάν δεν είστε οπαδός των καλωδίων, περιλαμβάνουν μια ασύρματη βάση όπου απλά ορίζετε τα παπούτσια σας στην κορυφή, καθώς θα χυθούν αμέσως.

Μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επαληθευτεί επισήμως από τον Jumpman, ωστόσο πιστεύουμε ότι το Nike Air Jordan 11 Adapt “University Blue” θα παρουσιάσει είτε τον Δεκέμβριο είτε τον Ιανουάριο. Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 3 vintage “Fire Red” πρόκειται να επιστρέψει το 2022!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Send your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *